Δείπνο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στον Παναγιώτη Γιαννάκη
Δείπνο στον Παναγιώτη Γιαννάκη παρέθεσε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με αφορμή την παρουσία του πρώην προπονητή και αρχηγού της Εθνικής μπάσκετ στο Ηράκλειο, για το καμπ που διοργανώνει για μικρά παιδιά, από τις 30 Ιουνίου, έως τις 7 Ιουλίου.
Στο δείπνο που έγινε στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά, παραβρέθηκαν εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Συμεών Καμπάκας, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής μπάσκετ του ΟΦΗ Γιάννης Κόκκινος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Ανδριαδάκης.
Εκτός από τον κ. Γιαννάκη, παρέστη και ο συνεργάτης του, Σωκράτης Ηλιάδης.
Η συζήτηση, στράφηκε σε θέματα του αθλητισμού, ο κ. Γιαννάκης έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για το έργο που επιτελούν και το γεγονός ότι ο σύλλογος, στηρίζει τόσα αθλήματα και αθλητές, ενώ ευχήθηκε και στο μπάσκετ του ΟΦΗ, να μπορέσει να επιστρέψει στις υψηλές κατηγορίες.
Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Καμπάκα, για το έργο που γίνεται στις υποδομές του ΟΦΗ, τις οποίες και επισκέφθηκε στα γήπεδα της οδού Εφόδου.
Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαριστεί τον φίλο του ΟΦΗ, Μανόλη Σταματάκη και το «Αρχοντικό» για την φιλοξενία.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ