Δευτεραθλητής Ελλάδος ο ΚΟΗ στις Κορασίδες Α’

Πρωταγωνιστής ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 1-3 Οκτωβρίου.

Παίρνοντας τη σκυτάλη απο τις μικρότερες συναθλήτριές τους και Πρωταθλήτριες Ελλάδος Κορασίδες Β’, οι αθλήτριες του ΚΟΗ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και στα 4 αγωνίσματα του αγωνιστικού προγράμματος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Ομαδικό, το χάλκινο στο Κόμπο, την 4η θέση στο Ντουέτο, και την 4η ,11η  και 18η θέση στο Σόλο, επιτυχίες που τους έδωσαν παράλληλα και την 2η θέση στη γενική βαθμολογία μεταξύ των 17 ομάδων του Πρωταθλήματος!

Αναλυτικά:

Αργυρό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό με 69.3452 βαθμούς και τις αθλήτριες Μαρίνα Βαγκέ, Ευαγγελία Βαρδιάμπαση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια-Μαρία Λαμπάκη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, ειρήνη-Μαρία Χαριστάκη και Λεωνιδία Μασκίνη.

Με τις ίδιες αθλήτριες ο ΚΟΗ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο με 71.800 βαθμούς.

Στο αγώνισμα του Ντουέτο η Μαρίνα Βαγκέ με την Ελένη Ρουβάκη και τη Μελίνα Σκευάκη ως αναπληρωματική κατέκτησε την 4η θέση με 71.4404 βαθμούς.

Τέλος στο Σόλο, η Μαρίνα Βαγκέ κατατάχτηκε 4ημε 73.5250 βαθμούς, η Ελένη Ρουβάκη 11η με 69.5891 βαθμούς και η Μελίνα Σκευάκη 18η με 67.3241 βαθμούς.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content