“Έφυγε” ο τραπεζικός Βύρων Ανδρεαδάκης

Mε συγκίνηση πληροφορηθήκαμε το θάνατο ενός πολύ γνωστού, καλού και αγαπητού Ηρακλειώτη, του συνταξιούχου τραπεζικού Βύρωνα Ανδρεαδάκη, που “έφυγε” σε ηλικία 82 ετών.

Ως τραπεζικό στέλεχος , ο αείμνηστος Βύρωνας, εξυπηρέτησε πλήθος κόσμου, από το Κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη Χανιώπορτα, πάντα με χαμόγελο και καλή καρδιά.

Η μεγάλη αγάπη και αδυναμία του, ήταν ο ΟΦΗ, τον οποίο επίσης υπηρέτησε από διάφορα πόστα της ιστορικής ομάδος.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο Βύρωνας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε όμως τη θερμή συμπαράσταση των οικείων του.

Η κηδεία του Βύρωνα Ανδρεαδάκη θα γίνει σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά. Η σορός του θα βρίσκεται στο Ναό, από τις 10 το πρωί, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Πετροκέφαλο, απ’ όπου κατάγεται η σύζυγός του.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του.

Στη φωτογραφία μας, (αρχείο Νίκου Παπαδάκη) ο Βύρων Ανδρεαδάκης ως παράγων του ΟΦΗ, με τον πολωνό προπονητή Γιάτσεκ Γκμοχ.

Συλλυπητήρια του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για τον θάνατο του Βύρωνα Ανδρεαδάκη

«Θλίψη προκαλεί σε όλους μας, ο θάνατος του Βύρωνα Ανδρεαδάκη. 

Ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που χαρακτηριζόταν για το ήθος και την ισχυρή του προσωπικότητα. Το όνομά του ταυτίστηκε με τα ενδοξότερα χρόνια της ιστορίας του αγαπημένου του Ο.Φ.Η., για τον οποίο ενδιαφερόταν μέχρι την τελευταία του στιγμή.

Βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή της πολιτικής μου πορείας και η βοήθειά του στο ξεκίνημα της, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου. 

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βύρωνα Ανδρεαδάκη. Ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα μας και ταύτισε το όνομά του με τη “χρυσή” εποχή της, είτε ως μέλος του Δ.Σ. είτε ως απλός φίλαθλος.

Δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται και να νοιάζεται για την αγαπημένη του ομάδα.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του ΟΦΗ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content