Οι παλαίμαχοι Μπασκετμπωλίστες επέστρεψαν στα τερέν

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται, τα βράδια, στο ανοικτό γήπεδο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, το Τουρνουά Μπάσκετ 4Χ4 που οργανώθηκε από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Στο Τουρνουά αυτό συμμετέχουν γνωστοί παλαίμαχοι μπασκετμπωλίστες του Ηρακλείου αλλά και μη ενεργοί αθλητές που επιθυμούν την επιστροφή τους στο άθλημα.

Χθες το βράδυ, στο Τέννις, είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος που απόλαυσε μια υπέροχη μπασκετική βραδιά. Ήταν εκεί πολλοί αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά και πολλοί φίλοι τους που τους καταχειροκρότησαν.

Οι αναμνήσεις ήταν πολύ ζωηρές, και η συγκίνηση μεγάλη. Όσοι πήραν μέρος στις αναμετρήσεις, έδειχναν ξεκάθαρα πόσο τους συναρπάζει η πρωτοβουλία αυτή των διοργανωτών, που τους δίνει την ευκαιρία να θυμηθούν αλλά και να ξαναζήσουν την ικανοποίηση της συμμετοχής στο συναρπαστικό Μπάσκετ που και οι ίδιοι υπηρέτησαν.

Στους αγώνες συμμετέχουν οι ομάδες που συγκροτήθηκαν και αποτελούνται από 8 αθλητές. Από αυτούς, παίζουν 4 και οι υπόλοιποι 4 είναι αλλαγές. Εννοείται πως η διοργάνωση έχει γίνει με βάση όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content