Ένας υποψήφιος Δήμαρχος που έπιασε τον πραγματικό σφυγμό των πολιτών!

Του Κώστα Τριγώνη

Πιάνοντας σωστά τον σφυγμό της σημερινής κοινωνίας, και αφουγκραζόμενος τις σαφέστατες απόψεις και υποδείξεις του κόσμου, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Μαμουλάκης έλαβε χθες μια απόλυτα σωστή, ρηξικέλευθη αλλά και γενναία απόφαση: Ανακοίνωσε πως ο ίδιος και η παράταξή του “Νέοι Δρόμοι”, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε δεύτερη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, κατά την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών! Και μάλιστα, τα οργανωτικά έξοδα μιας τέτοιας, άσκοπης και περιττής συγκέντρωσης, θα τα διαθέσουν στα δυο κέντρα παιδιών με αναπηρία που λειτουργούν στο Μαλεβίζι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όλοι όσοι μαθαίνουν την απόφαση του κ. Κώστα Μαμουλάκη, όχι μόνο την επικροτούν απολύτως, αλλά σπεύδουν να τον συγχαρούν θερμά.

Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, που το πέρασμά του από το Μαλεβίζι χαρακτηρίζεται από όλους δημιουργικό και παραγωγικότατο, δείχνει σήμερα προς όλους όσοι διεκδικούν τις ψήφους των πολιτών, το σωστό δρόμο! Το δρόμο που, δυστυχώς, διστάζουν πολλοί να ακολουθήσουν. Είτε γιατί έχουν συνηθίσει να βαδίζουν την “πεπατημμένη”, είτε γιατί αδυνατούν να συλλάβουν το πραγματικό νόημα της καθόδου τους στον εκλογικό στίβο.

Ας μάθουν λοιπόν, όσοι το αγνοούν, πως η μεγάλη πλειοψηφία, για να μην πούμε το σύνολο των πολιτών, έχουν κορεσθεί από ανούσιες προεκλογικές φωνασκίες και από κούφια συνθήματα, που δεν τα πιστεύουν ούτε αυτοί που τα εκφωνούν. Απαιτούν σοβαρότητα και ειλικρίνεια που δεν πρόκειται βέβαια να αναζητήσουν ή να συναντήσουν, στις τελευταίες “μεγάλες” συγκεντρώσεις των υποψηφίων Δημάρχων, πολλοί απο τους οποίους άλλωστε είναι ακόμη και επικοινωνιακά ατάλαντοι…

Για μια φορά ακόμα συγχαίρουμε τον κ. Κώστα Μαμουλάκη για τη συγκεκριμένη απόφασή του. Για την οποία, όχι μόνο δεν θα χάσει ούτε μία ψήφο, αλλά αντιθέτως θα φέρει πολύ πιο κοντά του όλους τους σοβαρούς και νοήμονες δημοκρατικούς πολίτες.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ