Αυτοδιαγράφουμε την Ιστορία μας για να μη μας πουν φασίστες

Tης Ελένης Μανιωράκη - Ζωϊδάκη(*)

Ουρανέ ! ο κόσμος αναποδογυρίζει κι εμείς αναλωνόμαστε στις κατ’ ίδίαν συζητήσεις και αντιπαραθέσεις κι έχουμε την άποψη ότι με αυτόν τον τρόπο  αγωνιζόμαστε για την πατρίδα μας, την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας.

Όλος ο κόσμος ήταν ΕΛΛΑΔΑ, αυτό το μαρτυρούν τα μνημεία κι οι απανταχού της γης ελληνικότατες επιγραφές, άντε τώρα να βγεις και να υποστηρίξεις αυτό μπροστά σε Έλληνες οπαδούς του μηδενισμού.

Όλοι οι ξένοι είναι ενημερωμένοι, γι’αυτό κι οι λαοί τους υποκλίνονται μπροστά στο μεγαλείο της φυλής μας. Εμείς μόνο γελάμε ειρωνικά, γιατί έτσι μάς δασκάλεψαν, γιατί δεν μας γαλούχησαν με της σοφίας το γάλα.  Όπως πριν 2000 χρόνια επιχειρήθηκε και πέτυχε η υποδούλωση της ελληνικής σκέψης ,έτσι και τώρα έχουμε όχι απλά ανακατατάξεις αλλά αντιστροφή  εννοιών αξιών, ιερών και οσίων

Είναι λέει αλυτρωτικό να λέμε ότι η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Λες και δεν   γνωρίζει όλος ο πλανήτης πια είναι η Μακεδονία.

Μας λένε ότι είναι φασιστικό να λέμε «πρώτα η Ελλάδα». Έχουμε το μόνο Κράτος στον πλανήτη, το οποίο θεωρεί κακό, ο Έλληνας να βάζει πρώτα την πατρίδα του  αλλά την ίδια στιγμή, δεν θεωρεί κακό οι υπόλοιποι λαοί, να βάζουν πρώτα την δικη τους …χώρα τους. Πρέπει να αγαπούμε λέει την πατρίδα των άλλων κι οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν,είμαστε Δημοκράτες εμείς.
Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου, δεν ακούμε τέτοια πράγματα. Σε ποιον κυβερνητικό  θα πεις, παρά την μοναδικότητας της πατρίδας μας «πρέπει  να αγαπάς πρώτα την ΕΛΛΑΔΑ» και δεν θα σε επιπλήξει  κι ας του μιλάς για την φωτοδότρα μήτρα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Με την Συμφωνία των Πρεσπών, τι ηλιθιότητα!  διχάστηκε ο λαός γιατί η κυβέρνηση έπρεπε να υπακούσει στα εντολάς των αιώνιων εχθρών.  Δώσαμε όνομα, εθνότητα, γλώσσα. Τι πήραμε εμείς; Και μόνο οι χαρούλες των ξένων που έπρεπε να μας υποψιάσουν.

Μιλάμε για την απόλυτη σύγκρουση με την λογική.

Μετά από δυο παγκόσμιους πολέμους ,βαλκανικούς, Μικρασιατική καταστροφή καταφέραμε και σταθεροποιήσαμε  τα σύνορα  της απέραντης αυτοκρατορίας μας στα σημερινά της όρια και τα νομίσαμε άτροτα . Αλύτρωτες ακόμη και σήμερα δικές μας πατρίδες ,αλλά εμείς ποτέ δεν πολεμήσαμε να πάρουμε ξένες πατρίδες και τις δικές  μας που χάσαμε δεν τις λησμονήσαμε αλλά δεν κάνουμε πόλεμο για μα τις πάρουμε πίσω, Την δική μας την Ελλάδα μας όμως αυτή που τόσα χρόνια βλέπαμε στον χάρτη  αυτήν την θέλουμε ακέραια κι ελληνική.

Το σχέδιο του αφελληνισμού της χώρας μας που σχεδίαζαν μεθοδικά 50 χρόνια τώρα οδεύει στην ολοκλήρωση του αν δεν αφυπνιστούμε. Να απαιτήσουμε να μείνει στην  πατρίδα μας κυρίαρχο  το ελληνικό στοιχείο.(πω πω πιπέρι στο στόμα και πώς θα λύσουμε το δημογραφικό); Με τόσους μετανάστες που με δόλιο τρόπο τους ξεσπίτωσαν για μια καλυτέρη  δήθεν ζωή, πώς θα συμβιώσουμε; Μας μιλάνε για πολυπολιτισμικές κοινωνίες. Τι είδους πολιτισμό θα μας δώσουν τα πεινασμένα αυτά στίφη και γιατί αφού σπαράζει η καρδιά τους  για τις άθλιες συνθήκες που ζούν,γιατί; ρωτάω γιατί; γιατί αφού διαθέτουν τόσα χρήματα για χάρη τους δεν τους βοήθησαν στον τόπο τους να μην χαθεί κι αυτών η δική τους πατρίδα.

Το τέλειο έγκλημα όμως του Δημοκράτη Ομπάμα και της κυρίας Κλίντον ο από μηχανής θεός το έκανε κομμάτια και θρύψαλα διαφορετικά η Παγκοσμιοποίηση κι η Πανθρησκεία θα ήταν πραγματικότητα. Όχι ότι ξεκαθάρισε το τοπίο, αλλά τουλάχιστον καθυστερεί κι αυτή η καθυστέρηση πολλές φορές φέρνει την ανατροπή, όπως η καθυστέρηση των Γερμανών στην Ελλάδα και στην Κρήτη έφερε το τέλος της παντοδυναμίας του άξονα.

Πρέπει να γνωρίζουμε ΈΛΛΗΝΕΣ  ότι όχι το  χρέος αλλά τα σχέδια των πρωταγωνιστών  φονιάδων του κόσμου έφεραν σ’ αυτήν την δεινή θέση την πατρίδα των Ολύμπιων (γιατί κι αυτό φοβόμαστε να το πούμε ) κι ας μας θαυμάζουν ή ζηλεύουν οι άλλοι γι’ αυτήν μας την καταγωγή.

Η Ελλάδα και πάλι οδηγείται στα κάτεργα και δεν είναι ούτε 200 χρόνια που αποτάξαμε τον τούρκικο ζυγό(  ας είναι καλά ο ανώτατος κλήρος)  και δεν είναι ούτε 80 χρόνια  που μας αιματοκύλισαν οι τωρινοί μας φίλοι. Μιλάμε για ολοκαύτωμα του ελληνικού λαού αλλά γιορτάζουμε μόνο τα ολοκαυτώματα  άλλων.

Μόλις πήρε πάλι τα πάνω της η χώρα μας « Κάθισε στα αυγά σου κυρία Ελλάδα, τρώγε τα ψίχουλα που σου παρέχουμε και πάψε να σκέφτεσαι. Και μη νοιάζεσαι τα ελληνικά μυαλά θα διαπρέψουν καλύτερα εκτός Ελλάδος κι εσύ «ακαμάτη  λαμόγιο ΈΛΛΗΝΑ ,τρώγε και σκάσε». Κι εμείς υπάκουα παιδια  της μαμάς Ευρώπης , σκάσαμε ,μόνο που δεν έχουμε να τρώμε, προηγούνται οι μετανάστες.

Τα ίδια πιστεύεις κι εσύ  Έλληνα που δεν είσαι δούλος του συστήματος

Είσαι φασίστας, ρατσιστή , ακροδεξιός, αν υποστηρίξεις με  όλην σου την καρδιά το δίκιο σου. όπως είναι φασίστες και ακραίοι οι Αμερικάνοι που πρώτα βάζουν την Αμερική; οι Ρώσοι που βάζουν πρώτα την Ρωσία οι Αυστριακοί που βάζουν πρώτα την Αυστρία; Όπως  είναι φασίστες και ακραίοι οι Βραζιλιάνοι που πρώτα βάζουν την Βραζιλία;
Έλληνες είμαστε  η μοναδική χώρα που προσπαθεί να αποδείξει με νύχια και με δόντια, ότι δεν…έχει την Ιστορία που ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ. Είμαστε  έξυπνοι που προσπαθούμε  να αποδείξουμε  ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες.

. Είμαστε εμείς που βλέπουμε να γκρεμίζουν από το βάθρο  τους τούς ήρωες μας που ακόμη το αίμα τους κοκκινίζει  στην αχνάδα του χιονιού και να καταδεχόμαστε να μιλούν για τους ένδοξους Μακεδονομάχους μας ότι ήτακ κατακτητές,  που σκότωσαν κι έδιωξαν  τους αληθινούς Μακεδόνες από την Μακεδονία και οικειοποιήθηκαν τον δικό τους τόπο

Παράλογο; Ναι και όμως αληθινό.
Το ελληνικό πνεύμα πάνω που άρχιζε να ανθεί και να βγάζει κλωνάρια ,οι καταποτήρες του ελληνισμού πάλι θα το καταποντίσουν με ανίερες συμφωνίες και εφιαλτικούς καταναγκασμούς.

‘Aραγε τι θα παζαρέψει πάλι το Τσίπρας στην δική μας Κωνσταντινούπολη

Ο νεφεληγερέτης Θεός της Ελλάδος ας βάλει το χέρι του.

(*) Η κ. Ελένη Μανιωράκη – Ζωϊδάκη είναι δασκάλα, λογοτέχνις

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ