Το “plan B” του κ. Πάνου Καμμένου

Toυ Δρος Δημήτρη Δακανάλη

Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.
Μια φορά Πάνο μου οι νυν σύντροφοι σου φώναζαν “έξω οι βάσεις του θανάτου”, και τώρα φωνάζουν “μέσα οι βάσεις του θανάτου”.

Φαίνεται πως υποβλήθηκαν σε συστημική ψυχοθεραπεία οι σημερινοί μας κυβερνώντες .

Αφού  τουλάχιστο  σας είπαν ευχαριστώ οι Αμερικάνοι για το 2%, που εμείς τους δίδομε 4% και για τα λεφτά που τους δώσαμε για τα αεροπλάνα, αρκετό σας είναι.

Όσο για την προσφορά για βάσεις που τους κάνατε, δεν έχουν υποχρέωση να πουν ευχαριστώ, όπου θέλουν θα τις κάνουν υποδείξεις δεν χρειάζονται ,αφού κατά κάποιο τρόπο κάνατε την χώρα από τότε που την παραλάβατε, ένα σύγχρονο προτεκτοράτο.  

Για τις συμφωνίες με τους βαλκανικούς λαούς που λέει ο κ. Καμμένος, έπρεπε να είχαν γίνει πριν από χρόνια, από το 1995, όταν είχαν όλοι οι Βαλκάνιοι την ανάγκη μας και κανείς άλλος μεγάλος δεν είχε πατήσει καλά, καλά  το πόδι του στα Βαλκάνια. Ο Κων. Μητσοτάκης το προσπάθησε με τους Σέρβους, αλλά οι μετά από αυτόν ασχολούντο με τους Ολυμπιακούς και το φαγοπότι.  

Τώρα που δεν μας δίνουν σημασία, ξυπνήσαμε  πολύ αργά για συμφωνίες και το μόνο που μας μένει είναι να οργανώσομε  σωστά το «κράτος» με ισονομία, δικαιοσύνη και με τις ελάχιστες κρατικές σπατάλες,  το προτεκτοράτο μας, με μια άλλη κυβέρνηση, που να έχει την θέληση να το κάνει και να διαμορφώσει και το κλίμα, να φέρει και καμιά επένδυση,  γιατί αυτοί είναι τελματωμένοι, αδρανείς παντού,  σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης.

Όσον αφορά για θέματα της εξωτερικής πολιτικής και  για τις προτάσεις του κ. Καμμένου, αυτό που έχω να πω για όλους είναι:

 Όταν παλεύουν τα βουβάλια, φρόνιμο είναι οι βάτραχοι να μένουν στις τρύπες τους και να ασχολούνται με τα του «οίκου» τους.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content