Ξανά από φέτος Γεωργική Έκθεση Μεσαράς
Μετά από τρία χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, η Γεωργική Έκθεση της Μεσαράς επιστρέφει, ανοίγοντας δίοδο επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρηματίες του κλάδου, παραγωγούς και πολίτες σε μία διοργάνωση που αποτελεί πεδίο «συνάντησης» της τοπικής οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και όχι μόνο.

Ήδη οι προετοιμασίες για τη 18η Παγκρήτια Έκθεση Γεωργίας, Κτηνοτροφίας και Παραδοσιακών Προϊόντων, που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 7 Ιουλίου ως και την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο στους Βώρους, έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος η Έκθεση επιστρέφει με νέες δομές και εκθεσιακό εξοπλισμό και αναβαθμισμένο επίπεδο διοργάνωσης. Ο αριθμός των εκθετών αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένος, με συμμετοχές εταιρειών από όλη την Ελλάδα, που έχουν τη δυνατότητα να έρθουν ξανά σε επαφή με τον αγροτικό κόσμο και να ενημερώσουν το κοινό για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο επιτυχημένες στη μακρά ιστορία του θεσμού. Εκτός από την έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, όπως κάθε φορά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες ομιλίες από ειδικούς και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content