Συνάντηση με Πρόεδρο ΕΛΓΑ για τις καταστροφές στους αμπελώνες
Με την ενίσχυση των κλιμακίων του ΕΛΓΑ Ηρακλείου συντάχθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος κατά την συνάντηση που είχε με τον βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμο Σενετάκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο των καταστροφών που προκάλεσαν οι πρόσφατες βροχές στους αμπελώνες του νομού Ηρακλείου και ο κ. Σενετάκης επιβεβαίωσε ότι για άλλη μια φορά ο ΕΛΓΑ κάνει τη δουλειά του, καθώς τα κλιμάκια του Οργανισμού προγραμματίζεται να βγουν για ελέγχους ακόμα και πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων από τους αμπελουργούς στις 12 Σεπτεμβρίου.
Καθώς ωστόσο το ζήτημα της ταχείας καταβολής απασχολεί έντονα τους αμπελουργούς, υπήρξε αίτημα ενίσχυσης του προσωπικού που θα καταγράψει τις ζημιές το οποίο ο κ. Λυκουρέντζος απεδέχθη και ήδη προωθεί τις σχετικές διαδικασίες για την πρόσληψη επιπλέον προσωπικού.
Ο κ. Σενετάκης εξήρε το έργο του κ. Λυκουρέντζου σημειώνοντας ότι υπό την προεδρία του και την απρόσκοπτη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη “ο ΕΛΓΑ λειτουργεί υποδειγματικά, περιορίζοντας το λόγο της παρουσίας μας εδώ στο επίπεδο της απλής ενημέρωσης”.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content