Συγκίνηση για την απώλεια του Δημήτρη Σαμψών

Με θλίψη πληροφορούμαστε ότι έφυγε από τη ζωή, το απόγευμα της Κυριακής, ένας νέος και δημιουργικός άνθρωπος, ο γνωστός χημικός μηχανικός και επιχειρηματίας Δημήτρης Σαμψών, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και  νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ.

Ο Δημήτρης Σαμψών γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 1973. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Leeds από όπου αποφοίτησε το 1998. Το 2008 απέκτησε PhD πάνω σε Electrical & Electronic Engineering στο City University London.

Διετέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου όπου ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δραστηριότητα.

Επαγγελματικά ήταν πολυπράγμων, τον χαρακτήριζε η οργανωτικότητα και επιδίωκε πάντα τον σωστό σχεδιασμό κάθε πρωτοβουλίας που ανελάμβανε. Υπήρξε στέλεχος πολλών σοβαρών επιχειρήσεων, ενώ από το 2000 και μετά δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στη Κρήτη με την εταιρεία Σαμψών Τεχνική Μελετητική, ΠρισμαΝετ, ΔΑΜΙΣ, ΑΝΤΙΦΩΝ και ΣΑΜΨΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Στην PrismaNet υπήρξε ιδρυτικό μέλος το 2012 και Πρόεδρος από το 2014 μέχρι και σήμερα. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο διαδίκτυο και φρόντιζε πάντα να κατευθύνει σωστά το PrismaNews και το PrismaSport.

Ήταν άνθρωπος σοβαρός και χαρακτηριζόταν από ευγένεια, γι’ αυτό και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όλους τους φίλους και γνωστούς του.

H κηδεία του Δημήτρη Σαμψών θα γίνει την Τετάρτη και ώρα 2 μετά το μεσημέρι, από τον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στις Εργατικές Κατοικίες Γαζίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τη 1 μ.μ.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content