Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μανώλη Φρουδάκη

Ο Μανώλης Φρουδάκης υπήρξε ένας υπηρέτης του αθλητισμού! Υπό την καθοδήγησή του δεκάδες αθλητές έμαθαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Η απώλεια του είναι μεγάλη για την αθλητική οικογένεια . Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λ. Αυγενάκη για την απώλεια του Μανώλη Φρουδάκη

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε η είδηση της απώλειας του καλού φίλου και αγαπητού σε όλους μας, Μανώλη Φρουδάκη.

Ο Μανώλης ήταν απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορία και ένας άψογος οικογενειάρχης, που τον χαρακτήριζαν το ήθος και η ευγένειά του.

Ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, μα πάνω απ’ όλα για εμένα ήταν ένας καλός φίλος.

Μία εμβληματική φυσιογνωμία του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και έπειτα ως προπονητής. 

Η προσφορά του αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για ολόκληρο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία, στα παιδιά του και σε όλη την οικογένειά του.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

 

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον Μανώλη Φρουδάκη

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Μανώλη Φρουδάκη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο θλίψη μας γεμίζει η είδηση του θανάτου του Μανώλη Φρουδάκη. Ενός ανθρώπου που τίμησε, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας και βοήθησε πολλούς νέους παίκτες με όλες του τις δυνάμεις. Ιδιαίτερα αγαπητός, άριστος οικογενειάρχης, ακέραιος και ηθικός, ο Μανώλης Φρουδάκης αφήνει πίσω του ένα ισχυρό στίγμα και όμορφες αναμνήσεις σε όλους.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.».​

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content