Το Μίνι Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελαν να συγχαρούν την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και το Παράρτημα Κρήτης, για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν Φιλανθρωπικό Τουρνουά με την συμμετοχή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Παρ. Κρήτης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας και την διανομή τους σε άπορες οικογένειες. 

Το Μίνι Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μαζεύτηκαν αρκετά τρόφιμα και με την παρουσία τους τίμησαν το Τουρνουά, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κος Βαρδαβάς Κωνσταντίνος, το μέλος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κος Ζακεστίδης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ και παλαίμαχος διαιτητής κος Μαγκανάς Ανδρέας ο οποίος και διεύθυνε τον Τελικό του Τουρνουά. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο Τουρνουά αλλά και στους υπόλοιπους φιλανθρωπικούς αγώνες που κλήθηκαν να συμμετέχουν αυτές τις γιορτινές μέρες και το έκαναν ανιδιοτελώς με μεγάλη ευχαρίστηση και όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο μας.  

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και όλα του τα μέλη θα είναι πάντα πρόθυμος και συμπαραστάτης σε τέτοιες ενέργειες και δράσεις που σκοπό έχουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την βοήθεια στον συνάνθρωπο μας. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content