Στη Σητεία μίλησε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε πολιτική συγκέντρωση που έγινε απόψε στη Σητεία μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου που περιοδεύει στην Κρήτη.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε μεταξύ άλλων, «νιώθω μεγάλη συγκίνηση που βρίσκομαι μαζί σας εδώ, στην Κρήτη.  Το Νησί των αγώνων.  Και της ιδιαίτερης σχέσης με την οικογένειά μου. Τον Γεώργιο, τον Ανδρέα, αλλά και τα παιδιά μου».

Μιλώντας για τα εσωκομματικά, σημείωσε, «χρειάζεται να κάνουμε  ένα μεγάλο άλμα.  Αν δεν το καταφέρουμε, θα οδηγηθούμε στα μικρά γράμματα της ιστορίας. Για αυτό ακριβώς αποφάσισα να μπω σε αυτή τη μάχη. Οι πρόσφατες τραγικές εξελίξεις έδειξαν ακόμα πιο καθαρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε. Και δεν είναι μόνο κίνδυνοι για την Παράταξή μας. Είναι κίνδυνοι για τη χώρα».

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, απαιτείται ενότητα γύρω από ένα αξιακό πλαίσιο. Χωρίς διαμάχες και ρητορικές που τρέφουν την εσωστρέφεια, που με τη σειρά της μας κατατάσσει σε παράταξη μικρή.  Αυτές οι εκλογές, δεν είναι απλά μια εσωκομματική διαδικασία. Διαμορφώνουν νέες προϋποθέσεις και δυναμική. Δίνουν την ευκαιρία να συγκροτήσουμε μια ισχυρή κοινωνική και πολιτική συμμαχία, μια δύναμη σιγουριάς και σταθερότητας, αλλά και μιας καινοτόμας προοδευτικής αναγέννησης, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

20211107_154238_0___1_
20211107_162851
IMG-b3e36e864334fc2e22a7ee3ed4b082ce-V__1_

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content