Μεγάλη χαρά για τον Κωνσταντίνο και την Ευαγγελία

Ημέρα μεγάλης και διπλής χαράς ήταν το περασμένο Σάββατο για τους ανθρώπους της “Νέας Δράσης”. Τα δίδυμα του Μιχάλη Γρύλου και της Αλεξάνδρας Τριγώνη, βαπτίστηκαν στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ροδιάς, σε πολύ στενό, οικογενειακό κύκλο.

Οικογένεια Μιχάλη Γρύλου

Ο γλυκός “Κοκός” και η πανέμορφη “Λιολιώ”, όπως πολύ χαριτωμένα αποκαλούσαν μέχρι σήμερα το ένα το άλλο, απέκτησαν τα “κανονικά” τους ονόματα και έγιναν πλέον ο Κωνσταντίνος και η Ευαγγελία.

Γιώργος Αγγελιδάκης, Μαρία Δανδαρή

Νονά του Κωνσταντίνου η Μαρία Δανδαρή,  και νονός της Ευαγγελίας ο Γιώργος Αγγελιδάκης, που έδειξαν με πολύ εκδηλωτικό τρόπο στα δυο βαπτιστήρια τους τη μεγάλη λατρεία τους, η οποία μάλιστα αποδείχθηκε αμφίδρομη!

Στο μέσον η οικογένεια Γρύλου με τους δυο νονούς, αριστερά η Μαρία Δανδαρή με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο αγκαλιά και δεξιά ο Γιώργος Αγγελιδάκης που αγκαλιάζει τη λατρευτή του Βαγγελίτσα, έχοντας στο πλάι του την αγαπημένη του σύζυγο, την πανέμορφη Μαρία Μαρκετάκη

Δεν έκρυβαν την ικανοποίηση, την αγάπη και την δικαιολογημένη συγκίνησή τους οι γονείς, ο Μιχάλης και η Αλεξάνδρα, ούτε τον ενθουσιασμό και την αγάπη του ο πρωτότοκος αδελφός Χαράλαμπος Γρύλος.

Όσο για τους πανευτυχείς παπούδες και γιαγιάδες, τον Χαράλαμπο και την Αλεξάνδρα Γρύλου, όπως και τον Κώστα και τη Βαγγελιώ Τριγώνη, η χαρά, η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν αποτυπωμένη με τον πιο εύγλωττο τρόπο στα πρόσωπα και τα χαμόγελά τους…

Μετά το Μυστήριο, η οικογένεια Γρύλου παρέθεσε πλούσιο δείπνο προς τιμήν των νεοφώτιστων και των κουμπάρων της, σε γνωστό εστιατόριο της Αγίας Πελαγίας, όπου κορυφώθηκε το κέφι και η χαρά μικρών και μεγάλων!

Χαμογελαστός στη ζωούλα του, χαμογελαστός και στην… κολυμπήθρα, ο γλυκός Κοκός, και στο εξής Κωνσταντίνος. Δίπλα του η λατρευτή του νονά, η πανέμορφη Μαρία, και λίγο πιο πέρα η μαμά Αλεξάνδρα που… αγωνιά “να μην κλάψει το παιδί”!..

 

Ο πάντα ευγενικός και ευαίσθητος Γιώργος Αγγελιδάκης, αποδείχθηκε και πολύ τρυφερός νονός! Εδώ αγκαλιάζει με ιδιαίτερη στοργή τη Λιολιώ, που πλέον καμαρώνει για τον αγαπημένο της νονό, αλλά και για το ωραίο της όνομα, Ευαγγελία…

 

Ο “Κοκός” και η “Λιολιώ”. Έτσι είδε τα δυο μικρότερα, αγαπημένα του αδελφάκια, ο γλυκός και καλοσυνάτος Χαράλαμπος Γρύλος. Τον ενέπνευσαν και τα ζωγράφισε, για να θυμούνται πάντα, κι αυτός κι εκείνα, τα όμορφα παιδικά τους χρόνια, μέσα στη στοργική αγκαλιά των γονέων τους.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content