Μπούμεραγκ για τους Συριζαίους οι Πρέσπες!

Κακά τα ψέματα: Πριν από λίγο καιρό, οι περισσότεροι από μας αγνοούσαμε τους στίχους του εμβατηρίου “Μακεδονία ξακουστή”. Σήμερα, τους ξέρουν ακόμη και τα παιδιά στα νηπιαγωγεία, για να μην πούμε και στους… βρεφονηπιακούς σταθμούς!

Λένε κάποιοι, πως το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή”, έχει “απαγορευθεί”! Αλλά δεν τολμούν να βγούν και να το πουν αυτό επίσημα… Δεν τολμούν, γιατί ξέρουν τί τους περιμένει! Γιατί το εμβατήριο έχει γίνει πλέον κάτι σαν Εθνικός Ύμνος της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Έχει αγκαλιαστεί από όλους τους Έλληνες πατριώτες!

Αυτό, οφείλεται κυρίως στην αυθόρμητη, ενστικτώδη θα λέγαμε, αντίδραση του Ελληνικού λαού απέναντι στη “συμφωνία των Πρεσπών”. Η οποία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, εις τον αιώνα τον άπαντα!

Να το έχουν υπόψη τους αυτό, ο κ. Τσίπρας και οι “σύντροφοί” του.

Να ξέρουν επίσης (δεν είναι μάλιστα ανάγκη να τους το επισημάνουμε εμείς, αφού το ζουν οι ίδιοι, στο πετσί τους), πως η ελαφρόμυαλη (ο πιο ανώδυνος χαρακτηρισμός) αντιμετώπιση εκ μέρους τους του Μακεδονικού προβλήματος, τα μειωμένα τους εθνικά αντανακλαστικά και ο ραγιαδισμός που τους χαρακτηρίζει, είναι η αιτία που δεν μπορούν να πάνε ή να σταθούν πουθενά ανά την Ελλάδα. Όπου εμφανίζονται σήμερα υπουργοί, προπαντός στη Βόρεια Ελλάδα, γίνονται δεκτοί με έντονες αποδοκιμασίες και δυναμικές αντιδράσεις!

Αυτή η “συμφωνία των Πρεσπών”, αλλά και ανάλογες αμετροεπείς δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, όπως λ.χ. αυτή του απαράδεκτου Τσιρώνη για το Καστελλόριζο, ήδη τους καταδιώκουν παντού, σαν ερινύες!

Και, όσο βρίσκονται υπό καταδίωξη οι Συριζαίοι, τόσο γιγαντώνονται τα πατριωτικά αισθήματα του συνόλου του Ελληνικού λαού, και ειδικά της νεολαίας. Όχι μόνο από αντίδραση. Αλλά κι από το πιθανό ενδεχόμενο η σημερινή κυβέρνηση να κάνει κι άλλα βήματα απαράδεκτων εθνικών υποχωρήσεων στη Θράκη, στο Αιγαίο, στο Καστελλόριζο, ακόμη και σε κάποια ανύπαρκτα ζητήματα με την Αλβανία!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content