“Χορός του Ζαλόγγου” για ΟΦΗ και Απόλλωνα

Αυτός ο ΟΦΗ δεν μπορεί όχι απλά να σωθεί, αλλά ούτε να “πέσει” με αξιοπρέπεια. Η σημερινή εικόνα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, που έληξε 0-0, έδειξε πως οι δυο ομάδες δίκαια βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Είναι πολύ κουραστικό να βλέπεις αυτή την ομάδα, που καίγεται για βαθμούς, να μην αλλάζει δεύτερη μπαλιά, τα κοντρόλ να γίνονται στα τρία μέτρα και απέναντι στον χωρίς προπονητή  και κόσμο Απόλλωνα, να μη μπορεί να κάνει μια σοβαρή ευκαιρία.

Θα μου πείτε είχαν ένα διπλό δοκάρι σε μια φάση κι ένα ακόμα σε μια άλλη και έτερο ουδέν. Πίκρα πάλι και για τους ηρωικούς φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στη Ριζούπολη για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

“Δουλεύουμε για να κερδίσουμε αλλά δεν έχουμε τύχη” είπε ο προπονητής Χάιμε Βέρα, που μίλησε για την ιστορία της ομάδας κι όλα αυτά που αρέσουν στους φιλάθλους!!

Η ουσία ή μάλλον η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, που είναι το γκολ δεν ήρθε για κόμη μια αγωνιστική και “ο χορός του Ζαλόγγου” συνεχίζεται, σε μια χρονιά που έτσι κι αλλιώς ξεκίνησε στραβά και φοβόμαστε πως θα κλείσει με υποβιβασμό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε τι περιμένει τον ΟΦΗ, με τον δικαστικό αγώνα με όλες αυτές τις “ομορφιές” που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις βαριές κατηγορίες που του προσάπτουν και τον στέλνουν στην αγχόνη!!

Για την ιστορία απλά για να μην ξεχνάμε αυτούς που αγωνίστηκαν:

Απόλλων Σμύρνης: (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Γαρουφαλιάς (46’ Ντ’ Ούρσο), Κύργιας, Βαφέας, Βάρκας (56’ Αγρόδημος), Κοντοές, Μπεντινέλι, Ελ Χέλβε, Ναζλίδης (78’ Ακόστα).

ΟΦΗ:(Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Μιχόγιεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ (60’ Ντίνας), Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν (80’ Παπαστεριανός), Νέιρα, Φερέιρα, Πέρσον (46’ Γιακουμάκης).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content