Έφυγε ο παλιός έμπορος Σταύρος Θεοδωράκης

Ένας από τους παλιούς, καλούς και πολύ αγαπητούς Ηρακλειώτες, ο συνταξιούχος έμπορος Σταύρος – Τίτος Θεοδωράκης, έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διατηρούσε για δεκαετίες ένα από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα πώλησης ηλεκτρικών ειδών. Συνεργαζόμενος με έναν άλλο, εξ ίσου αγαπητό Ηρακλειώτη, είχαν δημιουργήσει τη φίρμα “Θεοδωράκης – Κουτράκης”, που εθεωρείτο από τις πιο αξιόπιστες του χώρου. Το κατάστημά τους βρισκόταν στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ίδης και το επισκέπτονταν όλοι οι απαιτητικοί Ηρακλειώτες, βέβαιοι  πως ό,τι προμηθεύονταν από εκεί, είχε τη σφραγίδα απόλυτης σιγουριάς και εμπιστοσύνης.

Δεν ήταν όμως μονο καλός και σεβαστός έμπορος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ήταν παράλληλα ένας σεμνός, ευγενέστατος και καλοσυνάτος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πρόθυμος πάντα να βοηθήσει τους συνανθρώπους του που είχαν ανάγκη.

Με την άξια και αγαπημένη του σύζυγο, γνωστή οδοντίατρο Ευσεβία – Ιωάννα Πολιτάκη Θεοδωράκη, έζησαν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή και αξιώθηκαν να αποκτήσουν δυο παιδιά που με τους συζύγους τους και τα εγγονάκια που τους χάρισαν συμπλήρωσαν τη χαρά της ζωής τους.

Η κηδεία του Σταύρου Θεοδωράκη θα γίνει αύριο Τρίτη και ώρα 12 το μεσημέρι, από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11.30 π.μ., ενώ η ταφή θα ακολουθήσει στο παλαιό Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content