‘Άλλος αδίστακτος καραγκιόζης!

Προσδοκώντας πιθανόν να λάβει μια θέση στην επικαιρότητα, ο βουλευτής του Μέρα25, Κρίτων Αρσένης, έγραψε μια φανταστική ιστορία στο Facebook ότι τάχα η αγαπημένη δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα έφυγε από τον κορωνοϊο και οι αρχές το κρύβουν!

Την απαράδεκτη ενέργεια να εκμεταλλευθεί πολιτικά τον θάνατο ενός ανθρώπου αποκάλυψε ο αδελφός της Χαράς Τζαναβάρα με ένα δικό του κείμενο – διάψευση στο facebook, αλλά ο βουλευτής … σφυρίζει αδιάφορα. Και το κόμμα του, το ίδιο. Αποτέλεσμα:

Η ψεύτικη ιστορία του Αρσένη συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πολλές χιλιάδες άνθρωποι που την διάβασαν, δεν είναι καθόλου βέβαιο πως διάβασαν και την αλήθεια του αδελφού της, Κώστα Τζαναβάρα. Ούτε κατάλαβαν φυσικά σε ποιόν αναφερόταν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος  φωτογράφισε τον Κρίτωνα Αρσένη, χωρίς πάντως να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Ο υφυπουργός τόνισε την ανάγκη για σοβαρότητα και να μη γίνονται μικροπολιτικά παιχνίδια, μιλώντας για βωμό των κλικ και των likes σε περιπτώσεις που διαψεύδονται ακόμη και από τους συγγενείς. «Θέλω κατηγορηματικά να τονίσω ότι η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα να κρύψει και δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών, από τη πρώτη στιγμή της κρίσης, να ξέρουν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», υπογράμμισε.

Το θέμα είναι πως οι κάθε λογής αδίστακτοι “Αρσένηδες”, πρέπει να τύχουν τιμωρίας ανάλογης με τις συμπεριφορές τους!

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content