Δηλητήριο εκτοξεύουν κάποια αντιπολιτευόμενα ερπετά

Δύσκολες ώρες περνά ο Ελληνικός λαός, όπως και όλοι οι λαοί της Ευρώπης. Η κυβέρνηση αγωνίζεται υπεράνθρωπα να περιορίσει όσο γίνεται το κακό, κι αυτό το βλέπει και το αναγνωρίζει ο κόσμος.

Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα ο πρ. υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός (προς τιμήν του), μιλούν υποστηρικτικά και, δημοσίως τουλάχιστον, υιοθετούν συναινετικό λόγο.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι δηλητηριασμένοι Συριζαίοι, που δεν χάνουν ευκαιρία να εκτοξεύσουν το δηλητήριό τους, είτε με ειρωνείες, είτε με τραβηγμένη από τα μαλλιά και εντελώς ανόητη και ανεύθυνη “κριτική”, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το τί θα ακολουθήσει. Είμαστε σίγουροι πως, με την υπομονή και τη συμμόρφωση του Ελληνικού λαού στις υποδείξεις των επιστημόνων,  με τα αυστηρά μέτρα και με τη λελογισμένη αλλά θαρραλέα πολιτική της κυβέρνησης, τον κορωνοϊό θα τον νικήσουμε!

Αυτό που δύσκολα θα νικηθεί, είναι το δηλητήριο που εκτοξεύουν οι φανατικοί αντικυβερνητικοί “συμφεροντούχοι”, που περιμένουν το Μητσοτάκη “στη γωνία”…

Το δυστύχημα γι’ αυτούς είναι πως ο Ελληνικός λαός, που σήμερα υφίσταται τα πάνδεινα, έχει μάτια και βλέπει. Και είναι σε θέση να κρίνει σωστά, ποιοί πάνε να τον κοροϊδέψουν για μια ακόμη φορά, αλλά και ποιοί πράγματι αγωνίζονται σήμερα για τη σωτηρία του!

Ας καθίσει λοιπόν στα αυγά του ο κάθε δηλητηριασμένος, γιατί “έχουν γνώση οι φύλακες”!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content