Κάποιοι εξακολουθούν να στηρίζουν την Τουρκία

Από τον κ. Ελευθέριο Καλαϊτζάκη πήραμε για δημοσίευση την ακόλουθη επιστολή:

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Έλληνες πολίτες, οι οποίοι ακόμη και τώρα συνεχίζουν να στηρίζουν την Τουρκία σαν χώρα με τα λοιπά προϊόντα της, είτε τηλεοπτικά, είτε εξαγώγιμα είδη ρουχισμού κτλπ.. Πόσο μάλλον να στηρίξουν και την οικονομία τους, προτιμώντας να κάνουν μερικές ημέρες διακοπών εκεί..

Ξέρω θα βρεθούν κάποιοι να μου πουν, μα δεν φταίνε οι απλοί πολίτες.. Αυτοί οι απλοί πολίτες όμως θα γίνουν οι δολοφόνοι σου σε στιγμή πολέμου, από τα δικά σου χρήματα θα έχουν κάτι παραπάνω ώστε να εξοπλιστούν στην στρατιωτική τους βιομηχανία.

Βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας μας, με τους “λατρεμένους γείτονες”. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι απογειώθηκαν 38 Ελληνικά μαχητικά για μια κατά τα άλλα συνηθισμένη αναχαίτιση. Το πρώτο μήνυμα το πήραν. Εμένα προσωπικά με έκανε να αισθανθώ και μια υπερηφάνεια, ότι δεν κάνουμε παζάρι σε ότι αφορά την εδαφική μας κυριαρχία. Γιατί ναι, το Αιγαίο και η Ελλάδα έχει σύνορα και όχι έδαφος προς παραχώρηση. Αυτά από το πολύ φτωχό μου μυαλό!

Ελευθέριος Καλαϊτζάκης

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content