Ο Δήμαρχος Χίου υποδέχτηκε τον κ. Μαρκάκη και τους συνεργάτες του

Τον Διευθυντή του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρεας Γιαννόπουλος», κ. Άρη Μαρκάκη με τους συνεργάτες του υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Χίου, κ. Κάρμαντζης Σταμάτης, σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου. 

  Τα μέλη του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» προσέφεραν μια Γκραβούρα με την αναπαράσταση της παλιάς πόλης του Ηρακλείου (Κάντια), ένα βιβλίο της Κνωσού και ένα βιβλίο- λεξικό με κρητικές λέξεις και Ιδιωματισμούς από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τις αρχές της Χίου.

Η αποστολή κατέφθασε στη Χίο με σκοπό να παραδώσει τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια μαθητών, γονέων και φίλων του σχολείου, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων, ΒΙΑΛ αλλά κυρίως για να γνωρίσουν και να συναναστραφούν με τα παιδιά του κέντρου που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από συντροφιά και αγάπη.

Ο κ. Κάρμαντζης, συνεχάρη την συγκεκριμένη προσπάθεια που προάγει την αλληλεγγύη και την προσφορά στους συνανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μετά τη συνάντηση με το Δήμαρχο, τον κ. Μαρκάκη και τους συνεργάτες του δέχθηκε στο γραφείο της η Εισαγγελέας κ.  Σπυριδούλα Σταυράτη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content