Έδωσε το στίγμα του ο καταζητούμενος τρομοκράτης – Προσπαθεί να αθωώσει τους άλλους δύο

«Εμφανίστηκε» ο 46χρονος καταζητούμενος αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης, αφού ανήρτησε μακροσκελές κείμενο σε γνωστή σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Μεταξύ άλλων, ο 46χρονος καταζητούμενος με το κείμενό του επιχειρεί να πείσει ότι οι άλλοι δύο συλληφθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση δεν έχουν καμία σχέση με τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα στο Χολαργό, ενώ αναφέρει ότι η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είναι «αντικειμενικό ότι είναι ανενεργή επί χρόνια».

«Από τη θέση αυτουνού που πήρε υπ’ ευθύνη του τη φύλαξη ενός όπλου-σημαία μιας αντιστασιακής οργάνωσης, ενημερώνω το κίνημα ότι η Επαναστατική Αυτοάμυνα είχε πάψει να υφίσταται ως πολιτικό σώμα, οργανωτική διεργασία και πρακτική δραστηριότητα ήδη από το 2017» γράφει χαρακτηριστικά΄μεταξύ άλλων σε άλλο σημείο του κειμένου του.

Επίσης, κατά τον 46χρονο «τα όπλα από μόνα τους δεν συγκροτούν οργάνωση» αν και τονίζει ότι «εξ’ ορισμού μια οργάνωση ένοπλης αντίστασης χρειάζεται όπλα». «Ακόμα κι ένα όπλο που ταυτοποιείται ως εργαλείο συγκεκριμένης οργάνωσης και που ως τέτοιο έχει και συμβολική αξία επιπλέον της πρακτικής δυνατότητας που ενέχει κάθε εργαλείο, δεν είναι ικανό από μόνο του να διατηρεί μια οργάνωση πολιτικής δράσης».

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content