Έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα αλλά συνελήφθη

Φωτιά σε ξερά χόρτα που βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου έβαλε χθες το βράδυ ένας 29χρονος από τον καταυλισμό των Ρομά της Ν. Αλικαρνασσού. Η φωτιά όμως παρασύρθηκε από τον αέρα και επεκτάθηκε στο πρανές του δρόμου. Αμέσως έσπευσε επί τόπου ένα όχημα της Πυροσβεστικής που μετά από δίωρη προσπάθεια έσβησε τη φωτιά, ενώ συνελήφθη επ’ αυτοφώρο και ο δράστης, ο οποίος θα παραπεμφθεί σήμερα Τρίτη στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

Άλλες πυρκαγιές

Μια άλλη φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ στο πρανές της οδού προς Γαζέπη Μύλο της περιοχής Αρκαλοχωρίου. Κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική που έστειλε τρία οχήματα με 6 πυροσβέστες για την αντιμετώπισή της. Τελικά η φωτιά σβήστηκε αφού έκαψε μια μικρή έκταση με ξερά χόρτα.

Μεγάλες υλικές ζημιές προκάλεσε χθες το απόγευμα πυρκαγιά που ξέσπασε σε εστιατόριο, στη Νέα Κυδωνία Χανίων. Για την κατάσβεσή της έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με το ανάλογο προσωπικό.

Ξέχασε το τσικάλι της πάνω στην αναμμένη εστία της κουζίνας, μια νοικοκυρά χθες στην οδό Κωνσταντινουπόλεως της Ν. Αλικαρνασσού, με αποτέλεσμα να απειληθεί με φωτιά το σπίτι. Ευτυχώς όμως οι Πυροσβέστες που έσπευσαν αμέσως, πρόλαβαν να περιορίσουν τη φωτιά αλλά και τις ζημιές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content