Ψηφοφορία για την μασκότ των Μεσογειακών Αγώνων “Heraklion 2023”

Ο «Μινώταυρος» και η «Αριάδνη» είναι οι μασκότ των 3ων Mediterranean Beach Games    , που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο τον προσεχή Σεπτέμβριο!

Ένα κορίτσι και ένα αγόρι, παγκοσμίως αναγνωρίσιμοι εκπρόσωποι του Μινωικού μας Πολιτισμού, της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης μας στην ανθρωπότητα.
Ο Μινώταυρος με χαρακτηριστικό τη δύναμή του και η Αριάδνη με την ευστροφία της, δύο τόσο σημαντικά και απαραίτητα στοιχεία, σε συνδυασμό με τις αθλητικές ικανότητες.
✏️ Ο εξαιρετικός σκιτσογράφος, Christos Zoidis, σχεδίασε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της Αριάδνης και ισάριθμες του Μινώταυρου και η Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» τις θέτει σε επίσημη ψηφοφορία για την ανάδειξη των δύο τελικών μασκότ.
? Μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, https://heraklion23.gr/mascot/ και επιλέξτε την αγαπημένη σας Αριάδνη και τον αγαπημένο σας Μινώταυρο, έως το τέλος Νοεμβρίου.
?️ Ψηφίστε για τις μασκότ που θα μας συνοδεύσουν όλους στην 10μηνη προετοιμασία της διοργάνωσης και θα αποτελέσουν τους πιο θερμούς συντρόφους της αθλητικής οικογένειας κατά τη διάρκεια των Αγώνων ??

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content