Αποκαλυπτήρια που σοκάρουν το πανελλήνιο

Τον Γιώργο Τράγκα τον γνώρισαν καλά οι Έλληνες, επί μισό περίπου αιώνα. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος δημοσιογράφος, “μάγος” του μικροφώνου, και διέγραψε μια μοναδική καριέρα στα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας.

Αυστηρός, πολύ σκληρός στην κριτική του, στρεφόταν ευθέως εναντίον πολιτικών και κυβερνήσεων. Επηρέαζε καταλυτικά την κοινή γνώμη. Και είχε φοβερή έπαρση, αφού τα τελευταία χρόνια προχώρησε ακόμα και στην ίδρυση πολιτικού κόμματος, για να “σώσει” κι αυτός την Ελλάδα…

Ξαφνικά όμως βρέθηκε στην Εντατική, όπου άφησε τη στερνή πνοή του. Και τότε, άρχισαν τα αποκαλυπτήρια…

Στο όνομα του Γιώργου Τράγκα βρέθηκαν περιουσιακά στοιχεία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Και βρέθηκαν, επειδή οι κληρονόμοι του τσακώθηκαν στη μοιρασιά!

Τα εκατομμύρια αυτά, δεν μπορεί κανείς να τα κάνει με το… μεροκάματο, ούτε με ένα μισθό, όσο υψηλός κι αν είναι αυτός. Πώς τα απέκτησε ο Τράγκας, ελπίζουμε να το βρούν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες, που τόσα χρόνια κοιμούνταν τον ύπνο του δικαίου (και όχι μόνο στην περίπτωση Τράγκα!).

Αυτό που μένει, από όλα αυτά τα ανατριχιαστικά, είναι το συμπέρασμα πως δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε εύκολα τους κατά καιρούς εμφανιζόμενους “σωτήρες” μας!

Σχολιαστής

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content