Δολοφονία Άλκη: Περισσότερα από 30 τραύματα στο κορμί του έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού έδειξε περισσότερα από 30 τραύματα στο κορμί του.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα 4 από αυτά τα τραύματα ήταν στο κεφάλι ενώ άλλα δύο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. Η ιατροδικαστής μάλιστα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του προήλθε από συνδυασμό αυτών των τραυμάτων και κυρίως από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκάλεσαν τα χτυπήματα με το δρεπάνι, το μαχαίρι και τον λοστό.
Υπενθυμίζεται ότι η Ιατροδικαστής και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΑΠΘ Λήδα-Καλλιόπη Κοβάτση είχε περιγράψει μιλώντας στον ΣΚΑΙ την βαναυσότητα των χτυπημάτων στο κεφάλι, στην μηριαία αρτηρία με το δρεπάνι, με το μαχαίρι τύπου κάραμπιτ και με λοστούς.

12 χούλιγκαν στο σκαμνί

Άνοιξε ο δρόμος για την παραπομπή σε δίκη των 12 χούλιγκαν που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 19χρονου και είναι ήδη προφυλακισμένοι.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονία του παιδιού του, ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη δήλωσε στο thesstoday.gr:

«Δεν ξέρω πώς θα νιώσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου απέναντί μου. Oλες οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ, δεν νιώθω έτοιμος. Θέλω να μάθω αν έχουν μετανιώσει, κι αν έχουν καταλάβει τι κακό έχουν κάνει στην οικογένειά μας». Και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τους θεσμούς του κράτους που έδρασαν πολύ γρήγορα. Eπεσαν όλοι με τα μούτρα πάνω στο παιδί μου, ώστε να μάθουμε τι συνέβη. Εγώ ζητάω μόνο τη δικαίωση του παιδιού μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content