Οι Αρκουδιάρηδες διαμαρτύρονται εντόνως

Πριν από κάποιους μήνες, ο Διονύσης Σαββόπουλος, που συνήθως δεν μασάει τα λόγια του, σε μια συνέντευξή του, αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη “Αρκουδιάρη”.

Η αντίδραση του “Αρκουδιάρη”, συγνώμη, του κ. Πολάκη ήθελα να πω, ήταν τότε μάλλον υποτονική, προφανώς ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων για υποστήριξη του αντιθέτου. Το κράτησε όμως μέσα του το όλο θέμα ο Πολάκης, αναμένοντας ευκαιρία για αντεπίθεση.

Έτσι, μόλις ο Σαββόπουλος “τόλμησε”(!) να πεί «ελπίζω σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, κάποιος πρέπει να κυβερνήσει». το ξαθέρι του ΣΥΡΙΖΑ αμόλησε τον βόθρο του. «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!» έγραψε στο Facebook με την δροσερή του πένα.

Μετά από αυτό, οι απανταχού επαγγελματίες Αρκουδιάρηδες, όσοι έχουν απομείνει τέλος πάντων, έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται εντόνως εναντίον του Νιόνιου, για την βαριά προσβολή που έκανε στον κλάδο τους, να χαρακτηρίσει “Αρκουδιάρη” τον κύριο Πολάκη.

Κ.Τ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content