Μόνο η Λιάνα τους τα είπε χοντρά!

Τελικά, μόνο η αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα είχε το θάρρος να τα πει έξω από τα δόντια στους βανδάλους που “πανηγύριζαν”τη νύχτα της Τετάρτης τη νίκη του Ολυμπιακού, σκαρφαλωμένοι(!) πάνω στην Κρήνη του Μοροζίνη!..

Μάλιστα, η Λιάνα επιτέθηκε και εναντίον της δημοτικής αρχής την οποία κατηγόρησε για αδράνεια και ελλιπή προστασία των μνημείων της πόλης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αυτό το αίσχος δεν βρέθηκε κανείς να το εμποδίσει, να το σταματήσει; Εδώ πια έχουμε να κάνουμε με ζώα άνοα, με ηλίθιους, με αμόρφωτους και επικίνδυνους “φιλαθλους” να τους πω; Βάνδαλους να τους πω; Και πολύ λίγα λέω.

Ρε αλήτες, σε μια ρημαγμένη πόλη 3-4 μνημεία έμειναν και φροντίζετε να τα διαλύσετε κι αυτά και κανείς δεν μιλάει. Δήμαρχε βγήκες να το καταγγείλεις και να προτείνεις λύσεις εσύ που δεν έχεις αφήσει εγκαίνιο για εγκαίνιο να μην πας;
Λες και δεν ξέρεις ότι η Αρχ/κή Υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη με δυο αρχαιολόγους για όλο τον Νομό και την πόλη μαζί!

Εικόνα απόλυτης ντροπής!

Πού είναι η δημοτική αστυνομία; Μήπως πανηγύριζε κι αυτή με τους υπόλοιπους νεάντερταλ; Πού ήταν οι και καλά “ευαισθητοποιημένοι”, “διανούμενοι”, “πολιτισμένοι” πολίτες αυτής της κακορίζικης της πόλης που δεν ευτύχησε ΠΟΤΕ να δει άσπρη μέρα με όλους εσάς που μπλέκει τόσες δεκαετίες.

Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και στελέχη φορέων που υποτίθεται πως φροντίζουν το Ηράκλειο να σας πω εγώ που είσασταν; Σε κάποια εκδήλωση, σε κάποιο ταβερνάκι, στο ασφαλές καναπεδάκι σας κουνώντας περισπούδαστα τα κεφάλια σας και βέβαια μη τολμώντας να τα βάλετε με τους άγριους που τσαλαπατούσαν ένα από τα συμβολα της πόλης βαριά πληγωμένο. Να δούμε…αν πάθει καμιά γερή ζημιά ποιός θα ρίχνει τις ευθύνες σε ποιούς! Άχρηστοι!

Όσο για μένα, σας σιχάθηκα κατάβαθα. Να απολαύσετε το καλοκαιράκι σας και μην ξεχάσετε το αντιηλιακό σας!

Αει σιχτίρ πια!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content