Έφυγε, αλλά είναι πάντα εδώ…

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η αγαπημένη μας Βαγγελιώ κίνησε για ένα πολύ μακρινό ταξίδι στους Ουρανούς. Για μας όμως που ζήσαμε μαζί της, τόσες όμορφες, αξέχαστες και δημιουργικές στιγμές, η Βαγγελιώ είναι πάντα εδώ. Το βλέμμα της δεν έπαψε ποτέ να μας αγκαλιάζει. Ξέρουμε πόσο μας αγαπά, και πόσο νοιάζεται για μας. Πάντα χαμογελαστή, καλόκαρδη, ανήσυχη, ακούραστη, ζει τις αγωνίες μας, παρακολουθεί κάθε βήμα μας, συμμετέχει ολόψυχα στις χαρές και τις λύπες μας.

Αλλά κι εμείς, δεν πάψαμε ούτε λεπτό να τη θυμόμαστε, να την αναζητούμε, και να προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος και το βάθος του οδυνηρού κενού που άφησε πίσω της…

Τώρα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αναχώρησή της, θα τιμήσουμε τη μνήμη της στρέφοντας τη ματιά μας προς τον Ουρανό, εκεί που ταξιδεύουν τα αμέτρητα αστέρια του σύμπαντος. Το πιο φωτεινό αστέρι είναι το δικό της, η δική της ευγενική ψυχή, που ταξιδεύει στο άπειρο… Ευχόμαστε να είναι αιώνια αναπαυμένη, σε ένα κόσμο όμορφο και αγγελικό, όπως αυτόν που οραματιζόταν, στην πρόσκαιρη επίγεια ζωή της.

Όσοι τιμούμε τη μνήμη της Βαγγελιώς, θα βρεθούμε το πρωί του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο χωριό Ροδιά, που τόσο αγαπούσε και τιμούσε… Εκεί θα προσευχηθούμε για Εκείνη, για την ανάπαυση της αγγελικής Ψυχής της.

Ο σύζυγος της Κώστας Τριγώνης, τα Παιδιά της, τα Εγγονάκια της

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content