Άσφαιρα τα πυρά κατά του Κυριάκου Πιερρακάκη

Τη μια επίθεση μετά την άλλη, εναντίον του πιο επιτυχημένου υπουργού των τελευταίων χρόνων, του Κυριάκου Πιερρακάκη, εξαπολύουν τα παράκεντρα εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια απελπισμένη προσπάθειά τους να πλήξουν το κύρος του υπουργού.

Μέχρι και τη διάσωση της οικογένειάς του κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, αναμιγνύουν στους άνομους και ανήθικους σχεδιασμούς τους, για να πλήξουν έναν άνθρωπο που μόνο καλό κάνει στο λαό και στη χώρα, με τις υπουργικές του δραστηριότητες.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης προσπαθεί να σπρώξει την Ελλάδα προς τα εμπρός, προς την πραγματική πρόοδο, εκσυγχρονίζοντας τις απηρχαιωμένες δομές και περιορίζοντας βαθμιαία τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Αυτό είναι που ενοχλεί και αγανακτεί τους Συριζαίους, που παραμένουν προσκολημμένοι στο παρελθόν και στη λάσπη, και κάνουν το παν για να αποτρέψουν κάθε εκσυγχρονιστική προσπάθεια της σημερινής Κυβέρνησης.

Όμως, ο Ελληνικός λαός γνωρίζει. Αυτός άλλωστε επωφελείται από τις επιτυχείς μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του Κυριάκου Πιερρακάκη. Γι’ αυτό και δεν δίνει καμιά σημασία στα κοράκια που βάλλουν με απίστευτο μίσος εναντίον του.

Υπουργοί σαν τον Πιερρακάκη, δεν πτοούνται από άσφαιρα πυρά!

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content