Κηδεύτηκε ο Γιάννης Βογιατζής – Ποιοι πήγαν στο τελευταίο «αντίο»

Πλήθος κόσμου, συναδέλφων και φίλων έσπευσε από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα για το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με τη βελούδινη φωνή πέθανε την περασμένη Τρίτη, σκορπίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Βασίλης Βογιατζής, Μαρία Βογιατζή

Στο τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Βογιατζή, πλάι στην οικογένειά του, βρέθηκαν ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Κωνσταντίνα, η Λουκίλα Καρρέρ, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Μίμης Δομάζος.

Μιλώντας στις κάμερες έξω από την εκκλησία, ο γιος του Γιάννη Βογιατζή δήλωσε: «Δεν υπάρχει πόνος, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει».


«Άλλος ένας στενός συνεργάτης του συζύγου μου, Μίμη Πλέσσα, σωπαίνει. Την τελευταία 5ετία έχουν χαθεί σημαντικοί καλλιτέχνες», δήλωσε η Λουκίλα Καρρέρ προσερχόμενη στην κηδεία του Γιάννη Βογιατζή

Η ταφή του Γιάννη Βογιατζή έγινε από το νεκροταφείο της Κερατέας, ενώ δεν αποτεφρώθηκε η σορός του, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content