ΠΑΤΡΙ.Δ.Α: Ο Κ. Κεφάλας υποψ. βουλευτής στο Ηράκλειο

Παρουσία εκατοντάδων παρευρισκόμενων που γέμισαν ασφυκτικά την κεντρική αίθουσα και το lobby του ξενοδοχείου Royal Olympic στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος και ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όσο και η αντιπρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α Αφροδίτη Λατινοπούλου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, για όλη την Ελλάδα. 

Μάλιστα, ανάμεσά τους ήταν και ο Κώστας Κεφάλας, ο πρώτος υποψήφιος για το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. 

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος, Κωνσταντίνος Κεφάλας, δήλωσε τα εξής: 

“Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό, συντηρητικό, αστικό κόμμα. Οι αρχές του κόμματος ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Προτεραιότητα ο Έλληνας και η Ελληνίδα, για μια αξιοπρεπή ζωή και μια ισχυρή Ελλάδα. Οι αξίες αυτές, θεμέλια του Ελληνισμού και κινητήριος δύναμη του Έθνους, βάλλονται από παντού, δεκαετίες τώρα. Ανάχωμα στα ύπουλα και αντεθνικά σχέδια μπορεί να βάλει μόνο ένα αληθινά δεξιό κόμμα, που δεν θα συμπεριφέρεται ενοχικά, δεν θα “στρογγυλεύει” και δεν θα διακατέχεται από φοβικά σύνδρομα, γιατί το καλό της Πατρίδας είναι πάνω απ όλα κι από όλους. Με αυτές τις σκέψεις και τις ανησυχίες για το μέλλον της χώρας μας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ως υποψήφιος βουλευτής στον τόπο απ’ όπου κατάγομαι, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά: Το Ηράκλειο Κρήτης. Η προάσπιση των αξιών μας και των συμφερόντων του Ελληνισμού είναι η πυξίδα μου. Με αυτές τις αρχές πορεύομαι στη ζωή μου και αυτές ακριβώς προσπίζεται το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content