Κυριάκος Μητσοτάκης: Βλέπω Κασσελάκη και Βελόπουλο και μου θυμίζουν Τσίπρα και Καμμένο

Το μήνυμα ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2027, στο τέλος της τετραετίας «οπότε θα κριθώ από τους πολίτες» έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του την Πέμπτη στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε στις ευρωεκλογές «ψηφίζουμε για το πώς μπορούμε την επόμενη μέρα να βοηθήσουμε τους πολίτες όντας διεκδικητικοί στην Ευρώπη» ενώ πρόσθεσε ότι «βλέπω ένα remake, τον Κασσελάκη και τον Βελόπουλο και μου θυμίζουν πολύ τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι «κοιτάζουμε να εκταμιεύσουμε ένα ποσό ώστε το Κράτος να μπορεί να επιδοτήσει τα χειρουγεία αυτά, να είναι δωρεάν για ορισμένες κατηγορίες ασθενών».

Όσον αφορά τους Σπαρτιάτες, μετά και τη δίωξη που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η ΝΔ θα καταθέσει υπόμνημα.

Για την τραγωδία στα Τέμπη έκανε λόγο για ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγονται με μεγάλη συστηματικότητα παραδεχόμενος οτι ήταν λάθος ότι δεν απάντησε η κυβέρνηση με πειστικότητα στις θεωρίες αυτές από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Έστειλε, επίσης, μήνυμα σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες ότι αν παραβαίνουν τον νόμο θα επιβάλονται πρόστιμα σημειώνοντας ότι «με εξοργίζουν οι πλασματικές εκπτώσεις».

Με αφορμή, τέλος, την επίσκεψή του στην Τουρκία τον Μάιο σημείωσε ότι έχει υπάρξει κάποια αποκλιμάκωση χωρίς να έχουμε υποχωρήσει από τις θέσεις μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content