Στο Ηράκλειο από το πρωί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με επιτόπια επίσκεψη σε εργοτάξιο που έχει στηθεί πρόσφατα στον δρόμο προς Άγιο Νικόλαο, με την έναρξη των έργων του νέου ΒΟΑΚ, αρχίζει σήμερα Τετάρτη το πρωί την διήμερη επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αφιχθεί αεροπορικώς από την Αθήνα λίγο μετά τις 9 π.μ.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο εργοτάξιο του ΒΟΑΚ, ο κ. Μητσοτάκης στις 11.30 πριν το μεσημέρι θα μεταβεί στον χώρο των έργων δημιουργίας του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλλι Πεδιάδος και μια ώρα αργότερα θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Karteros Beach Sports Center.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Κρήτης, που θα γίνει στη 1 μ.μ., σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου.

Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει η πολυαναμενόμενη ομιλία του Πρωθυπουργού, στη μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου. Θα έχει προηγηθεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους βουλευτές της Κρήτης.

Η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού θα αρχίσει με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 9 το πρωί στους δημοσιογράφους της Κρήτης.

Στις 10.30 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου θα γίνει η παρουσίαση του Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου “Φώφη Γεννηματά” – Αγαπηδάκη.

Στις 11 η ώρα, ο Πρωθυπουργός θα εξέλθει από το Επιμελητήριο και θα κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, προκειμένου να έρθει σε άμεση επαφή με πολίτες και η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη που θα κάνει στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Λίγη ώρα αργότερα θα αναχωρήσει επιστρέφοντας στην Αθήνα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content