Θερμή υποδοχή στον Στ. Αρναουτάκη σε Ιεράπετρα και Σητεία

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν κάτοικοι, αγρότες, επαγγελματίες και  καταστηματάρχες της Ιεράπετρας και της Σητείας, στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» Σταύρο Αρναουτάκη κατά την περιοδεία του σήμερα Σάββατο στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Λασιθίου ξεκίνησε την περιοδεία του το πρωί από την Ιεράπετρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, στο κέντρο της πόλης, με επαγγελματίες, καταστηματάρχες, αγρότες και κατοίκους οι οποίοι τον υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις. 

Στις συζητήσεις που έγιναν ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς της Περιφέρειας Κρήτης για την Ιεράπετρα και τις προσπάθειες στήριξης της επιχειρηματικότητας και του πρωτογενή τομέα, ενώ άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τους προβληματισμούς κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Παράλληλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης μιλώντας με επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή της Κρήτης και στις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου το νησί μας να κατακτήσει και νέες αγορές στην Ασία, την Αμερική, την Ωκεανία και τον Αραβικό Κόλπο. 

 Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Σταύρου Αρναουτάκη στο Λασίθι ήταν η Σητεία όπου οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης.

Στις περισσότερες συζητήσεις που έγιναν με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και κατοίκους της Σητείας ο Σταύρος Αρναουτάκης αναφέρθηκε στο πάγιο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα της Περιφέρειας Κρήτης ο νέος ΒΟΑΚ να ξεκινά από την Κίσσαμο και να φτάνει μέχρι τη Σητεία.

Επίσης ο κ. Αρναουτάκης είχε την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, να συνομιλήσει και με εργαζόμενους στο νοσοκομείο Σητείας στους οποίους υπογράμμισε τις πρωτοβουλίες χρηματοδότησης που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κρήτης για τη στήριξη των περιφερειακών νοσοκομείων του νησιού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι και την περασμένη Πέμπτη ο κ. Αρναουτάκης είχε περιοδεύσει στην ΠΕ Λασιθίου, στην Κριτσά και στην Νεάπολη, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» στο κινηματοθέατρο Rex του Αγίου Νικολάου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content