Συγκίνηση για την εκδημία του π. Γεωργίου Μισυρλή

Μεγάλη συγκίνηση και θλίψη προκαλεί στους ενορίτες της Παναγίτσας του Μασταμπά, αλλά και γενικότερα στην ηρακλειώτικη κοινωνία, η εκδημία του παλαιού εφημερίου της ενορίας πατρός Γεωργίου Μισυρλή, που εγκατέλειψε τα εγκόσμια σε ηλικία 93 ετών.

Ο πατήρ Γεώργιος υπηρέτησε για σειρά ετών τη μεγάλη ενορία του Μασταμπά, όπου πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες, καθοδηγώντας πάντα σωστά τους πιστούς στο δρόμο του Θεού. Πολλοί είναι αυτοί που τον θεωρούσαν πνευματικό τους πατέρα και γι’ αυτό η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στο ποίμνιό του, όσο και στην οικογένειά του που βυθίστηκε σε βαρύτατο πένθος.

Ο εκλιπών ιερέας , που καταγόταν από Μικρασιατική οικογένεια, υπήρξε άνθρωπος με ήθος και πορεύτηκε σε όλη την ζωή με αγάπη, δοτικότητα και αξιοπρέπεια.  Δημιούργησε μια υποδειγματική οικογένεια έχοντας στον πλευρό του την εξαιρετική πρεσβυτέρα Αικατερίνη Καδιανάκη και άφησε πίσω του φεύγοντας τρία παιδιά και  τέσσερα εγγόνια.

Η κηδεία του π. Γεωργίου θα γίνει αύριο Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας Μασταμπά, όπου η σορός του θα βρίσκεται από τις 8 το πρωί. Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content