Πολλά νερά στην Ιρλανδική διάβαση του Κατσαμπά

Ο Σύλλογος Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής-«Aνθρώπινη Ασπίδα»  εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δέκα εκατοστά ύψους νερού στην Ιρλανδική διάβαση Κατσαμπά. Ανάγκη για τοποθέτηση μεταλλικής ράβδου σε κάθε Ιρλανδική διάβαση πριν τον επερχόμενο χειμώνα.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» μαθαίνουμε από την λαϊκή παροιμία.

Είναι ανάγκη να μεριμνούμε συνεχώς για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και μάλιστα διαφοροποιώντας ενίοτε τον προγραμματισμό μας. ανάλογα και με τις συνθήκες όπως αυτές επίσης διαφοροποιούνται.

Εντυπωσιακά ύψη στάθμης νερού κατεγράφησαν σε διάφορες περιοχές στο νησί μας, πέραν των όποιων προβλέψεων από τους μετεωρολόγους της χώρας μας, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι θα πρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για κάθε κίνδυνο. 

Στην Ιρλανδική διάβαση του Κατσαμπά την Παρασκευή 2 Ιουνίου κατεγράφη στην μεταλλική ράβδο της Ανθρώπινης Ασπίδας ,στάθμη νερού, ύψους περίπου δέκα  εκατοστών ,ακίνδυνη φαινομενικά για τυχόν παράσυρση αυτοκινήτου ,εντυπωσιακή ωστόσο για την εποχή ,υπενθυμίζοντας μας παράλληλα την ανάγκη ύπαρξης της σε κάθε Ιρλανδική διάβαση του νησιού μας.

Περιμένουμε την ευαισθητοποίηση και την τήρηση των υποσχέσεων, από τις δημόσιες αρχές για τοποθέτηση της συγκεκριμένης μεταλλικής ράβδου, σε κάθε επικίνδυνο σημείο πριν τον επερχόμενο χειμώνα.    

     Ο  πρόεδρος                                 Με τιμή  το  Δ.Σ                                     Η γραμματέας        

 Φραγκίσκος Δασκαλάκης                                                                                 Μαρία Αποστολάκη

pastedGraphic.png
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content