Με γυναίκες πλημμύρισε το Galaxy για τον Μ. Καραμαλάκη

Με γυναίκες πλημμύρισε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, το ξενοδοχείο Galaxy όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο: Πολιτική σχέση ισότητας ή ανισότητας. 

Ομιλήτριες της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα plaza, ήταν η κ. Σχοιναράκη Ευαγγελία, Πολιτικός Επιστήμονας, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Ηρακλείου, και η κ. Ζερβού Εύη, δικηγόρος και εκλεγμένο μέλος της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ). Χαιρετισμό απηύθυνε η Βρέντζου Θεανώ, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Πρόεδρος Αποθέματος Βιόσφαιρας UNESCO, CEO «Κρητών Ένωσις».

Οι εκατοντάδες γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μιχάλη Καραμαλάκη, με μαζική παρουσία και πλατιά χαμόγελά, άκουσαν από τις ομιλήτριες της εκδήλωσης να αναλύουν τις σχέσεις ισότητας ή ανισότητας στην πολιτική, και συγκεκριμένα το ρόλο της γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση, το θεσμικό πλαίσιο που διευκολύνει τη συμμετοχή της γυναίκας στην πολιτική αλλά και την αποτελεσματικότητα των γυναικών που έχουν ριχτεί στο στίβο της πολιτικής την επόμενη μέρα. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης ευχαρίστησε θερμά τις ομιλήτριες, τις υποψήφιες του συνδυασμού αλλά και όλες τις γυναίκες που έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση επαναλαμβάνοντας πως ο σεβασμός προς τις γυναίκες είναι αδιαπραγμάτευτος.

Κατά την ομιλία του ο Μιχάλης Καραμαλάκης μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν 147 γυναίκες, γυναίκες της πρώτης γραμμής, με σπουδαία βιογραφικά, με μεγάλο επαγγελματικό και κοινωνικό αποτύπωμα. Γυναίκες που έχουν δώσει μάχες, μικρές και μεγαλύτερες από κάθε μετερίζι. Γυναίκες μητέρες, νέες γυναίκες, που πίστεψαν στην αρχή της συμμετοχικότητας, της προσφοράς, της εκπροσώπησης για το κοινό καλό. Όσο για εμένα, δεσμεύομαι πως και την επόμενη ημέρα στο Δήμο Ηρακλείου, η επιλογή μου σε θέσεις ευθύνης, δεν θα έχουν το αξιολογικό κριτήριο του φύλου, αλλά των ικανοτήτων, των βιογραφικών και των δυνατοτήτων του καθενός που βρίσκεται στο πλάι μου. Εύχομαι στις γυναίκες υποψήφιες που είναι απόψε ανάμεσά μας, καλή επιτυχία στον αγώνα τους. Σας ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σας. Την καθεμία από εσάς ξεχωριστά και σας υπόσχομαι πως μαζί θα εργαστούμε από κοινού για να φτιάξουμε ένα καλύτερο Ηράκλειο για εμάς και τα παιδιά μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content