Λαμπαδηδρομία και Αιμοδοσίες σε Ηράκλειο και Αυγενική

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην φετινή λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών στο Ηράκλειο, που στέλνει μηνύματα για  τη χαρά της αιμοδοσίας, της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της άθλησης!

Διατηρούμε τη φλόγα της προσφοράς πάντα αναμμένη!

Η φλόγα της αγάπης, η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών θα βρίσκεται  σήμερα το Σάββατο, στο Ηράκλειο!

Ο Αιματοκρήτης είναι ο τοπικός διοργάνωτης της εκδήλωσης που συντονίζεται πανελλαδικά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελoντών Αιμοδοτών – ΠΟΣΕΑ  και τη στήριξη δεκάδων φορέων, υπηρεσιών και συλλόγων.

Οι πρώτες Διαδρομές  στο Δ. Ηρακλείου

Σάββατο 23/09/23: 9:30 Συγκέντρωση Λαμπαδηδρόμων Πλατείά Ελευθερίας 10:00 Έναρξη-Δικαιοσύνης-Ιδης-Ταχματάρχου Τζουλάκη-Χάνδακος μέχρι Σοφοκλή Βενιζέλου-επιστροφή Χάνδακος-Καντανολέοντος-Λότζια (άναμα βωμου) στην αιμοδοσία στη Λότζια στις 11:00.

Τη φλόγα  θα μεταφέρουν μαζί με εθελοντές αιμοδότες και εθελοντές του Αιματοκρήτη, ο κ Αντώνης Μαρκάκης Μαραθωνοδρόμος και πρόεδρο Εργαζομένων Περιφέρειας Κρήτης,  ο κ. Παντελής Καμπαξής, υπερμαραθωνοδρόμος, εθελοντές του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, η κα Έφη Πασπαλάκη, εκπρόσωπο; ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Αθλητικό Σωματείο Μπάσκετ ανθρώπων με κινητικά προβλήματα) και ο πιτσιρίκος Παναγιώτη; Νικολουδάκη τον οποίο θα συνοδεύσει η φίλη του Νίκη Μπελαντάξη μέχρι τη Λότζια όπου θα γίνει το άναμμα της φλόγας με  καλοσώρισμα από την γιατρό και Πρόεδρο του “Αιματοκρήτη” κα Ειρήνη Γεργιανάκη και σύντομους χαιρετισμούς από τους τους εκπροσώπους των φορέων.

Παράλληλα και από τις 9:30 μέχρι τις 14:00 θα διεξάγεται η αιμοδοσία του Αιματοκρήτη σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Βενιζελείου και τη συμμετοχή εργαζομένων των Mc Donalds.

Κυριακή 24/09/23 : 11:00 Αυγενική, η φλόγα θα μεταφερθεί από μικρούς λαμπαδηδρόμους και αιμοδότες και το άναμμα βωμού θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 11:30 στο στο προαύλιο της Εκκλησίας. Παράλληλα θα διεξάγεται η αιμοδοσία (10:00-13:30) που πραγματοποιεί ο Αιματοκρήτης με τη συμμετοχή του Πολιτιστικός σύλλογος νέων Αυγενικής την τοπική κοινότητα,  την ενορία Αυγενικής  και σε συνεργασία με την Αιμοδοσία Παγνη. Στο τέλος της αιμοδοσίας, θα υπάρξει κέρασμα για τους αιμοδότες και τους λαμπαδηδρόμους 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως άτομα ή ως φορείς/σύλλογοι στον συντονιστή της λαμπαδηδρομίας, αντιπρόεδρο του Αιματοκρήτη κο Σπύρου Γιώργο Τηλ. 6947-257537 ή να έρθετε κατευθείαν στην πλατεία Ελευθερίας στις 9:30. Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής. Μπορούν όλοι να συμμετέχουν σε μικρή η μεγαλύτερη απόσταση!

Θερμές ευχαριστίες στην Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ Κρήτης και τον φωτογράφο κ. Στέφανο Πατεράκη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content