Κοινή πρόταση για την ονομασία του Κλειστού Αλικαρνασσού

Κοινή πρόταση υπέβαλαν οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης για την ονομασία του Κλειστού Ν. Αλικαρνασσού. Στην πρόταση αναφέρονται τα εξής:
ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΘΕΜΑ :  Υιοθέτηση  από το Δημοτικό Συμβούλιο  της  απόφασης  του Κοινοτικού  Συμβουλίου της  Ν. Αλικαρνασσού  για  την  ονομασία του  κλειστού γυμναστηρίου .
Προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου
Κ.  Πρόεδρε,
Παρακαλούμε στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  να συμπεριλάβετε   στην ημερήσια διάταξη  την συζήτηση του παραπάνω θέματος για την λήψη απόφασης  ονομασίας του κλειστού γυμναστηρίου στα δύο αοράκια σε «κλειστό γυμναστήριο  Νέας  Αλικαρνασσού»  σύμφωνα  με
• Απόφαση  του κοινοτικού συμβουλίου  18/2022    (συνημμένη)
• Με την υλοποίηση του όρου παραχώρησης  του οικοπέδου (απόφαση  507/30-10-1999  –  Δημοτικού Συμβουλίου    πρώην Δήμου  Ν. Αλικαρνασσού)
Επίσης  προτείνομε
2.Τον εντοιχισμό μαρμάρινης πλάκας  στην οποία θα αποτυπώνεται εικόνα που θα παραπέμπει στο Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού, η Ονομασία “ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ” και για την επέτειο των 100 χρόνων μνήμης του Μικρασιατικού πολιτισμού θα αναφέρονται οι Αρχαίοι Αλικαρνασσείς Ολυμπιονίκες
Φορμίων ο Αλικαρνασσαίος: στέφθηκε ολυμπιονίκης στο αγώνισμα της πυγμαχίας κατά τους 97ους (392 π.Χ.) ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας.
Ασιατικός ο Αλικαρνασσαίος: στέφθηκε ολυμπιονίκης στο αγώνισμα του σταδίου κατά τους 197ους ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας (9 μ.Χ.)
(συν. 2)
Οι δημοτικές παρατάξεις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ  3-7-5
ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΣΥΝ + ΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ ΑΞΙΖΕΙ
και ο Δημ. Σύμβουλος ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content