Ενδιαφέρον Κεφαλογιάννη για τους σεισμοπλήκτους

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Τμήμα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΤΑΕΦΚ ΠΕ Ηρακλείου) και συναντήθηκε με τη διευθύντρια Βασιλική Κούση.

Μία επίσκεψη που έγινε σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και ενόψει της διακομματικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 18.30 στο Αρκαλοχώρι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης για την Ελληνική Οικονομία και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την πληγείσα από το σεισμό περιοχή. Μία συζήτηση που θα πάρουν μέρος πλην του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη ο Σωκράτης Βαρδάκης και ο Παύλος Μπαριτάκης.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τόσο την Διευθύντρια του ΤΑΕΦΚ της ΠΕ Ηρακλείου όσο και τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκταμίευση των αποζημιώσεων από τους πληγέντες τόσο του σεισμού στο Αρκαλοχώρι όσο και των πλημμυρών στην Αγία Πελαγία. Αλλά της τόνισε την ανάγκη 18 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης. Την ανάγκη υπέρβασης της όποιας γραφειοκρατίας. Την ενεργοποίηση fast track διαδικασιών. Γιατί σήμερα αυτό που προέχει είναι η επούλωση των σεισμοπλήκτων. Η επιστροφή τους στην κανονική ζωή.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content