Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Τριτσάρης σε ηλικία 93 ετών

Σε ηλικία 93 ετών έφυγε από τη ζωή ένας πολύ γνωστός και αγαπητός Ηρακλειώτης, ο Αντώνης Τριτσάρης, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Ο Αντώνης Τριτσάρης διατηρούσε επί δεκαετίες το γνωστό ραφείο του, στην οδό Κατεχάκη, το οποίο κατά καιρούς και ιδιαίτερα μετά την μεταπολίτευση, είχε γίνει πολιτικό στέκι, δεδομένου ότι ο αγαπητός σε όλους ράφτης ήταν πολύ κοινωνικός και πολιτικοποιημένος. Αγαπούσε την πόλη του και ενδιαφερόταν για την πρόοδο του τόπου.

Οι παλαιότεροι Ηρακλειώτες θυμούνται τον Αντώνη Τριτσάρη ως έναν άνθρωπο με πηγαίο χιούμορ, που έδινε κέφι και ζωή στις παρέες. Ήταν πολύ φίλος με τον αείμνηστο δημοσιογράφο Μάνο Χάρη, με τον οποίο ανέλυαν και σχολίαζαν την επικαιρότητα, σκορπώντας επιτυχημένες ατάκες και δημιουργώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα στους γύρω τους.

Η κηδεία του Αντώνη Τριτσάρη γίνεται σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά (ο ίδιος ήταν για πολλά χρόνια βοηθός ψάλτη στο δεξιό στασίδι του ναού) και η ταφή θα ακολουθήσει στο χωριό Ελιά.

Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κ.Τ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content