Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές

Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης
& Σταδιοδρομίας, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο καλωσόρισε τους
πρωτοετείς φοιτητές που εισήχθησαν στα ακαδημαϊκά του Τμήματα.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΕΛΜΕΠΑ,  πραγματοποιήθηκε στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου, 3,4 & 5 Οκτωβρίου και περιλάμβανε δράσεις με σκοπό την ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας και το Πανεπιστήμιο, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων οι φοιτητές έλυσαν απορίες τους σε θέματα που σχετίζονταν με την καθημερινή τους επαφή με τους χώρους και τις υπηρεσίες του ΕΛΜΕΠΑ, τη φοιτητική μέριμνα, τη βιβλιοθήκη, τη συμβουλευτική υποστήριξη και συνομίλησαν με συμφοιτητές τους και μέλη των πολιτιστικών ομάδων. Επίσης, έγιναν στον χώρο του Φουαγιέ Αμφιθεάτρου «Εμμ. Σμυρνάκης» 15λεπτες παρουσιάσεις για τον ακαδημαϊκό χάρτη του ΕΛΜΕΠΑ, τις Σχολές και τα Τμήματα, τις Διοικητικές και τις άλλες Φοιτητικές Υπηρεσίες και Παροχές, ενώ πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις στον χώρο του Κεντρικού Campus του Πανεπιστημίου με στόχο μια πρώτη ματιά και επαφή με το ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Οι δράσεις, που πλαισιώθηκαν από μέλη του ακαδημαϊκού και του διοικητικού προσωπικού, καθώς και μέλη των εθελοντικών πολιτιστικών ομάδων του Πανεπιστημίου (φοιτητές εκπρόσωποι ομάδων ραδιοφωνικού σταθμού, θεάτρου, βόλεϊ, ρομποτικής, χορού, εθελοντισμού, κλπ) καλλιέργησαν πρόσφορο έδαφος για μια εποικοδομητική επικοινωνία με τη φοιτητική κοινότητα και τις υποστηρικτικές δομές του Πανεπιστημίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content