Σύσκεψη για την εύρυθμη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου

Σύσκεψη με τους Προϊσταμένους των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ηρακλείου συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος των ΚΕΠ Αντώνης Περισυνάκης με στόχο να συζητηθούν τα προβλήματα καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες. 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής των ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου Κωνσταντίνος Αγγελιδάκης, ο Προϊστάμενος του ΚΕΠ της οδού Ανδρόγεω Γιώργος Ασαριωτάκης , η Προϊσταμένη του ΚΕΠ της Λεωφόρου Πλαστήρα Ελευθερία Βλασιάδη και η Προϊσταμένη του ΚΕΠ  Νέας Αλικαρνασσού  Αντωνία Τσέρου. 

Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας της αύξησης των αντικειμένων διεκπεραίωσης των ΚΕΠ, της αυξημένης προσέλευσης των Δημοτών  στα ΚΕΠ, της σημαντικής έλλειψης προσωπικού καθώς και της αλλαγής της κατάταξης των ΚΕΠ σύμφωνα με τις Στατιστικές Μετρήσεις Διεκπεραίωσης. 

Πιο συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

1. Η Στατιστική Ανάλυση της Επισκεψιμότητας των δημοτών σε κάθε ΚΕΠ χωριστά

2. Η επικείμενη μετακίνηση στο πλαίσιο της κινητικότητας υπαλλήλων από τα ΚΕΠ άλλων Δήμων προς τα ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου

3. Η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των ΚΕΠ με μετακίνηση υπαλλήλων μεταξύ των ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου μέχρι να ολοκληρωθεί η κινητικότητα και οι τοποθετήσεις των νέων υπαλλήλων

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content