Με αμείωτη ένταση συνέχισε τις περιοδείες ο Μ. Καραμαλάκης, μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Άγιο Τίτο

Δυναμικά συνεχίζονται οι συναντήσεις του Μιχάλη Καραμαλάκη με φορείς, συλλόγους,

εργαζόμενους σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επιχειρηματίες αλλά και πολίτες. Την επόμενη κιόλας ημέρα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης για την παρουσίαση του προγράμματος αλλά των υποψηφίων του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του βρέθηκε στην Εφορία, την Περιφερειακή διεύθυνση Κρήτης της ΔΥΠΑ, στη ΔΥΠΑ Ηρακλείου και την Ιατροδικαστική υπηρεσία Ηρακλείου. 

Στη συνέχεια μετέβη στη Βιομηχανική περιοχή όπου συμμετείχε σε σύσκεψη με μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, ΣΕΒΠΗ. Αμέσως μετά συναντήθηκε με το σύλλογο πολυτέκνων της ΠΕ Ηρακλείου αλλά και τον

περιβαλλοντικό σύλλογο Αγίας Τριάδας και συνομίλησε με τα μέλη του για τα σοβαρά,

χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, που ολοένα και υποβαθμίζεται.

Στην Εφορία, στην Περιφερειακή διεύθυνση Κρήτης της ΔΥΠΑ , στη ΔΥΠΑ Ηρακλείου και στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Ηρακλείου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με τους διευθυντές και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών αλλά και τους εργαζόμενους, οι οποίοι του ανέλυσαν τα προβλήματα που υπάρχουν και παράλληλα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη ΒΙ.ΠΕ. ο Μιχάλης Καραμαλάκης και τα μέλη του ΣΕΒΠΗ, συζήτησαν για τη διαχείριση της περιοχής που ανέλαβε εξολοκλήρου η ΕΤΒΑ αλλά και τις αλλαγές που επήλθαν μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου. Ακόμη μεταξύ άλλων τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή όπως η καθαριότητα η συγκοινωνία και η τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η ανάγκη δημιουργίας ιατρικού κέντρου αλλά και παιδικού σταθμού. Ο Μιχάλης Καραμαλάκης ενημερώθηκε ακόμη για τις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΒΠΗ.

Στο σύλλογο πολυτέκνων, ο Μιχάλης Καραμαλάκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματα των μελών του συλλόγου. Όπως τονίστηκε πολλά παιδιά πολυτέκνων έμειναν εκτός παιδικών σταθμών αλλά και τροφείων. Ακόμη ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Παρασύρης, τόνισε στον Υποψήφιο Δήμαρχο την άμεση ανάγκη της επίλυσης των προβλημάτων των πολυτέκνων.

Στην Αγία Τριάδα ο Μιχάλης Καραμαλάκης διαπίστωσε την απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής που αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Όπως επανέλαβαν, στην Αγία Τριάδα, η ανάπλαση θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει γιατί μέρα με την ημέρα η περιοχή μαραζώνει και η καθημερινότητα των μόνιμων κατοίκων γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη.

Μετά το πέρας της περιοδείας της Τετάρτης, ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Την επομένη της παρουσίασης του οράματός μας αλλά και των υποψηφίων του συνδυασμού μας, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση, τις επαφές με την κοινωνία του

Ηρακλείου. Στόχος μας είναι να ακούσουμε την άποψη όλων και σε συνεργασία μαζί τους, να προχωρήσουμε στην άμεση επίλυση χρόνιων προβλημάτων που κάνουν δύσκολη την ζωή και την καθημερινότητα τους. Επαναλαμβάνω πως είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το Ηράκλειο. Αισθάνομαι πολύ άσχημα από τα όσα βλέπω και ακούω από τους συμπολίτες μου για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας. Ο Συνδυασμός μας έχει πρόγραμμα με το οποίο η διαφορά θα φανεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εφόσον οι πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content