Επίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Ο Κωνσταντίνος  Κεφαλογιάννης υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία επισκέφθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Μία επίσκεψη οφειλόμενη τιμή στην Ελληνική Αστυνομία, στα στελέχη της που καθημερινά δίνουν πραγματικό αγώνα για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση τον υποδέχθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης με τον οποίο είχαν μία πολύ θερμή συνάντηση. Αντάλλαξαν απόψεις για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της. Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης αφού συνεχάρη τον Αστυνομικό  Διευθυντή Ηρακλείου για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και στο Ηράκλειο για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, την πρόληψη των εγκληματικών και παραβατικών συμπεριφορών σημείωσε αφενός την ανάγκη να ενισχυθεί η σχέση εμπιστοσύνης των πολιτών με την Αστυνομία, να αφεθεί η Αστυνομία να κάνει το έργο της και αφετέρου να μην γίνεται αντικείμενο πολλές φορές μικροκομματικής εκμετάλλευσης. Τόνισε, επίσης την ανάγκη η πολιτεία να σταθεί αρωγός στα προβλήματα που απασχολούν την Ελληνική Αστυνομία και τα στελέχη της. Ζητήματα όπως αυτά της υποστελέχωσης, των υποδομών και του εξοπλισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Διοικητή Τροχαίας Ηρακλείου και Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Κρητης Στέλιο Καρακούδη και συζήτησαν τα πολύ σοβαρά θέματα της οδικής ασφάλειας που είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης συγχάρηκε το Διοικητή για το πολύ σημαντικό έργο στον τομέα της οδικής ασφάλειας και τις δράσεις που έχει αναλάβει στο νομό. Και τόνισε ότι η οδική ασφάλεια είναι κυρίως θέμα του καθενός μας ξεχωριστά. Είναι ένα θέμα που δυστυχώς δεν λύνεται με την επιβολή προστίμων, που ασφαλώς πρέπει να επιβάλλονται ειδικά για πολύ σοβαρές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Λύνεται μόνο με τη δημιουργία κουλτούρας κυκλοφοριακής αγωγής. Μία κουλτούρα που δημιουργείται με την ένταξη στα προγράμματα εκπαίδευσης ακόμα και των παιδιών του δημοτικού. Ώστε τα ίδια παιδιά να διδάξουν τους γονείς τους πως πρέπει να οδηγούν και τι πρέπει να αποφεύγουν. Για να σταματήσουμε να θρηνούμε αθώα θύματα στην άσφαλτο.

Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Κρητης.  Κατά τη συζήτηση που επακολούθησε ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης αφού επισημάνθηκε η  ανάγκη ενίσχυση σε προσωπικό του ΑΤ Χερσονησου και του ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλειου εν όψει και της έναρξης της νέας τουριστικης περιόδου  τόνισε προς τα μέλη της Ένωσης.

«Ευχαριστούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν. Οφείλουμε ως πολιτεία να δούμε άμεσα και θετικά τη θέσπιση και καταβολή του επιδόματος επικινδυνότητας στους αστυνομικούς μας, ένα επίδομα που δίδεται στα αστυνομικά στελέχη σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Να σταθούμε δίπλα στην Ελληνίδα και στον Έλληνα Αστυνομικό που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την προστασία της ελληνικής κοινωνίας, προσφέροντάς τους τον κατάλληλο και επαρκή εξοπλισμό.»

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content