Αλλαγή σκυτάλης στον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου «Αρετούσα», με ιδιαίτερη χαρά οργανώνει εκδήλωση για το κόψιμο πίτας μαζί με την αλλαγή προεδρίας του Ομίλου, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο πρώην ΚΑΦΕ VENETO.

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και η Πρόεδρος 2020-2022 κ. Ελένη Μπρεδάκη-Μαρινέλλη, παραδίδουν τη σκυτάλη στο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο την κ. Μαρία Πιτσικάκη, για τη διετία 2023-2024.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου, συνεχίζει την πορεία του των 33 χρόνων στο Ηράκλειο με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του Σοροπτιμισμού, με στόχο τη βελτίωση, κατά κύριο λόγο, της θέσης της Γυναίκας και του Παιδιού.

Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια όμορφη ζεστή εκδήλωση, αύριο το απόγευμα στο ΚΑΦΕ VENETO, όπου θα ανταλλάξουμε ευχές και δώρα και θα απολαύσουμε ένα πιάτο με νόστιμα εδέσματα μαζί με ένα ποτήρι κρασί και με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

Θα έχουμε κοντά μας τους ανθρώπους που βοήθησαν στο έργο μας τη διετία 2020-2022 και θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να μας συντροφεύσουν οι φίλες και φίλοι μας.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε μια ειρηνική, δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά, γεμάτη υγεία!

 

Η Πρόεδρος 2020-2022

Ελένη Μπρεδάκη-Μαρινέλλη

 

Η Πρόεδρος 2023-2024

Μαρία Πιτσικάκη

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content