Εθελοντική αιμοδοσία του ΟΛΗ και φωταγώγηση στα ροζ του Κούλε

Ο ΟΛΗ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία και φωταγώγησε το Φρούριο του Κούλε στο ροζ για την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης του Καρκίνου του Μαστού.  

Οι Ηρακλειώτισσες και οι Ηρακλειώτες είχαν την ευκαιρία το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, να δουν το έμβλημα τη πόλης να χρωματίζεται στο ροζ. 

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, με το σύνθημα «Η πρόληψη σώζει ζωές», φωταγώγησε  το  Ενετικό Φρούριο του Κούλε στα ροζ, σύμβολο της αγάπης για τη ζωή, δίνοντας ένα απλό αλλά ηχηρό μήνυμα ότι η  σωστή ενημέρωση, ο τακτικός προληπτικός έλεγχος και η έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές κι αυτό αφορά κάθε γυναίκα, που οφείλει να προστατεύει τον εαυτό της.

Με σύνθημα «Να είσαι εκεί για τον άλλον: Δώσε αίμα – Μοιράσου τη ζωή! » ο ΟΛΗ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία με την  Κινητή Μονάδα  του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και με το στόχο  της δράσης να  επικεντρώνεται στην αξία του προσφερόμενου αίματος στους ασθενείς, όχι μόνο για τη διάσωση της ζωής, αλλά και για την παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας, για να ζήσουν μια μακροβιότερη και πιο παραγωγική ζωή.

 

Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς  τόνισε την σημαντικότητα της ενημέρωσης στην πρόληψη η οποία αποτελεί ένα πραγματικό δώρο για όλους αφού  μέσω της συστηματικής εξέτασης δεν κερδίζεται μόνο το σήμερα αλλά φροντίζουμε για το αύριο. 

 Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΗ κ. Μαρία Καλλέργη και από τον κ. Αντώνη Νηθαυριανάκη καθώς και από την Ειδική Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Ελένη Τσαντηράκη. 

Ο ΟΛH  ευχαριστεί θερμά όλες τις κυρίες που παρευρέθησαν και που δίνουν το δικό τους αγώνα,  αποτελώντας πρότυπο στάσης, σεβασμού, δύναμης και  ζωής για όλους μας,   την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου καθώς και τον καλλιτέχνη Χρήστο Μαρκάκη (Crat-Mark) για την ευγενή του προσφορά

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content