ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μία πρωτιά για το Γάζι

Είχα την τιμή να μου ανατεθεί από τη Ν.Ε Ηρακλείου η ευθύνη των διαδικασιών, που έγιναν στον πρώην δήμο Γαζίου, κατά τις δύο πρόσφατες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στο Γάζι, κατά την πρώτη εκλογική διαδικασία -που ήταν διπλή-για την εκλογή Προέδρου στις 5-12-21 εψήφισαν 945 μέλη και φίλοι.

Στην επαναληπτική που έγινε στις 12-12-2021 εψήφισαν 738 μέλη.

-Στη δεύτερη που έγινε πρόσφατα -στις 8-5-2022-για την εκλογή των μελών που θα στελεχώσουν τα όργανα , αλλά και για την επιλογή του ονόματος του κινήματος, εψήφισαν 1103 μέλη και φίλοι.

Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τα συναισθήματα μου, τις διαπιστώσεις, αλλά και τα συμπεράσματά μου από την συμμετοχή μου στις διαδικασίες αυτές.

Συναισθήματα έκπληξης και χαράς, λόγω της μεγάλης συμμετοχής στις ψηφοφορίες, αλλά και αισιοδοξίας ότι κάτι νέο και ελπιδοφόρο έρχεται.

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ο «πληγωμένος γίγαντας» ξύπνησε…

Με έκπληξη και μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι στο Γάζι, η συμμετοχή 1103 φίλων και νέων μελών (κυρίως νεολαίοι) σε μία μόνο κάλπη, ήταν η μεγαλύτερη στην Κρήτη, ίσως και σε όλη την Ελλάδα.

Μία ακόμη πρωτιά για το Γάζι…

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα όπου θα πρέπει να αξιοποιηθούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την παγκοσμιοποίηση και τις νέες τεχνολογίες.

Ήρθε η ώρα που ΟΛΟΙ μαζί, με μπροστάρη τη νεολαία μας, να εργαστούμε ξανά για μια ¨Ελλάδα νέα¨…

Με πολιτικές και πρακτικές που σαν βασικό συστατικό θα έχουν την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του λαού μας. 

Εξάλλου όπως δήλωσε και ο πρόεδρος μας  Νίκος Ανδρουλάκης :

¨Επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας , η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας¨.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Για εμάς και για τα παιδιά μας…

 

Γιώργος Μαρκογιαννάκης

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content