Βιασμός 12χρονης: Τι κατέθεσαν τα δύο άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ.

Στην αποκάλυψη ότι δυο άτομα από αυτούς που εμπλέκονται στον βιασμό κατ’ επανάληψη και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία, προχώρησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Τη στιγμή που μια νέα σύλληψη, ενός 33χρονου, πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού, αναμένονται ακόμη 5 εντάλματα σύλληψης και μάλιστα τάχιστα, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα.

Όπως τόνισε αρχικά ο αστυνομικός στο MEGA, όσοι ακούμπησαν το κοριτσάκι θα συλληφθούν, καθώς δεν νοείται συναίνεση για ένα ανήλικο παιδί τέτοιας ηλικίας: «Υπάρχουν δυο σκέλη ατόμων αυτοί που έβαλαν τα βρωμόχερά τους πάνω στο παιδάκι, οι οποίοι θα συλληφθούν όλοι. Όποιος ακούμπησε αυτό το παιδί όπως και να το ακούμπησε, σε κάθε περίπτωση είναι βιασμός. Αυτά που ακούω για συναίνεση είναι γελοία και αστεία πράγματα.

«Έχουν παει στο Χαμόγελο του Παιδιού όλα τα παιδάκια», τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι το βράδυ της Παρασκευής (14/10) «ήρθαν αυταπάγγελτα δυο άτομα και μας δήλωσαν ότι ήταν στις επαφές», ωστόσο δεν ανέφερε ότι έγιναν συλλήψεις καθώς ερευνάται η εμπλοκή τους.

«Λένε ότι νόμιζαν ότι μιλάνε σε μία 17χρονη»

«Οι πληροφορίες μου, μου λένε πως οι δύο αυτοί άντρες κατέθεσαν πως νόμιζαν ότι μιλάνε σε μία 17χρονη. Λες και το 17χρονο δεν είναι ανήλικο» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι πρέπει να τους πιάσουμε όλους, και θα τους πιάσουμε, όσους ακούμπησαν το παιδί. Το δεύτερο σκέλος είναι ότι από τις 213 επαφές όπου θα πρέπει να βγάλουμες όσους περισσότερους μπορούμε, γιατί και αυτοί είναι παιδεραστές. Πρέπει να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα άτομα», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

«Αναμένουμε τα 5 εντάλματα» -Νέες συλλήψεις για τον βιασμός της 12χρονης

Νέες συλλήψεις αναμένονται να γίνουν σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έχει αναγνωρίσει ακόμη τρεις άντρες οι οποίοι την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όπως τόνισε ο κ. Μπαλάσκας: «Η μικρή έχει αναγνωρίσει τα 10 άτομα 11, ότι τα 5 ενάλματα τα περιμένουμε τάχιστα, έχουν κλείσει οι φάκελοι και τώρα δουλεύουμε στη συλλογή στοιχείων».

«Όταν έχουμε να κάνουμε με ανθρωπόμορφα τέρατα, με λύματα της κοινωνίας όπως είναι οι παιδεραστές, θα πρέπει να κάνουμε τόσο σωστή δουλειά και να δένουμε τις υποθέσεις ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό για να ξεφύγουν. Οι 5 είναι ήδη πιστοποιημένοι, έτοιμοι για εντάλματα. Τους κλείνουμε, τους δένουμε και τους δίνουμε», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

 

iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content